Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Θέλω να κάνω αεροπλανοφόρο… το ΠΑΣΟΚ – Να απογειωθεί η νέα γενιά

Διαμαντοπούλου: Θέλω να κάνω αεροπλανοφόρο… το ΠΑΣΟΚ – Να απογειωθεί η νέα γενιά
Είναι αυτό που έκαναν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κ. Σημίτες είπε η κα. Διαμαντοπούλου
Στο όραμα της για το ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι θέλει να κάνει «το ΠΑΣΟΚ αεροπλανοφόρο από το οποίο θα απογειωθεί η νέα γενιά».
«Είναι το ίδιο που έκαναν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης και ανέδειξαν τα νέα στελέχη της Παράταξης» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm η κα.Διαμαντοπούλου.
«Το ΠΑΣΟΚ έχει βαθιές ρίζες και έχει περάσει περιόδους μεγάλων εντάσεων για εκλογή αρχηγού, συγκρούσεων αλλά πάντοτε στο τέλος επικρατεί η ενότητα και μια πολιτική κοσμιότητα.
Έχουμε μπροστά μας πέντε μέρες μέχρι τις εκλογές, ο καθένας ας ανοίξει την ατζέντα του και ας πάρει τηλέφωνα να έρθουν όσο γίνεται περισσότερα άτομα στις κάλπες αλλά όσοι υποστηρίζουν υποψηφίους είναι σωστό να υποστηρίζουν με πάθος και με επιχειρήματα τον κάθε υποψήφιο αλλά να μην κατηγορούν τον άλλο.
Αυτό είναι η προϋπόθεση για να φτάσουμε με ενότητα και στην βάση και στην κορυφή» είπε η κα.Διαμαντοπούλου.

Θα είμαι στο β’ γύρο

Ερωτηθείσα ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στην περίπτωση που δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρο, η κα. Διαμαντοπούλου είπε ότι πιοστεύει βαθιά «ότι θα μπω στον δεύτερο γύρο».
«Δεν έχω την αίσθηση ότι αν ένας υποψήφιος πει ''θα ψηφίσω τον τάδε ή την τάδε'', ότι θα ακολουθήσει ο κόσμος από πίσω.
Είναι πολύ διαφορετικές οι εποχές, ο κάθε πολίτης θα αποφασίσει μόνος του τι πιστεύει για τον δεύτερο γύρο, αλλά ας φτάσουμε στον δεύτερο γύρο και θα σας πω τι θα κάνω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης