Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος κατά Ανδρουλάκη: Ή έλεγες ψέματα ή σε κρατάνε – Πώς χαριεντίζεσαι με αυτόν που κατηγορείς ότι σε παρακολουθούσε;

Βελόπουλος κατά Ανδρουλάκη: Ή έλεγες ψέματα ή σε κρατάνε – Πώς χαριεντίζεσαι με αυτόν που κατηγορείς ότι σε παρακολουθούσε;

Δεν μπορείς εσύ να με παρακολουθείς στις προσωπικές μου στιγμές και εγώ να χαριεντίζονται μαζί σου μετά από μερικούς μήνες

Σχετικά Άρθρα
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή «Συνδέσεις».
Ερωτηθείς για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε μεταξύ άλλων σχολιάζοντας την πρόταση Χαρίτση για τον κ. Ράμμο «φαντάζομαι ο κ. Ανδρουλάκης θα τον ψηφίσει, αυτός έκανε αγώνα για τον Ράμμο.
Έλεγε ο Ράμμος, ο Ράμμος, ο Ράμμος.
Εγώ προσωπικά ως Βελόπουλος Κυριάκος, ως άνθρωπος και ως πολιτικός ταυτόχρονα γιατί δεν απεκδύεσαι την ιδιότητα, αν ήξερα ότι ο Παπαχλιμίντζος με παρακολουθούσε, δεν θα του μιλούσα ούτε καλημέρα θα του έλεγα.
Όχι να πηγαίνω να χαριεντίζομαι στις κάμερες.
Δηλαδή με παρακολουθείς εσύ εμένα και εγώ θα κάνω χαχαχαχαχα μαζί σου!
Εδώ έχουμε δύο ενδεχόμενα.
Ή έλεγα ψέματα ότι με παρακολουθούσες ή είμαι αφελής ή με κρατάς το τρίτο ενδεχόμενο.
Δεν μπορείς εσύ να με παρακολουθείς στις προσωπικές μου στιγμές και εγώ να χαριεντίζονται μαζί σου μετά από μερικούς μήνες.
Κάτι δεν πάει καλά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης