Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμέρος: Αφασία Μητσοτάκη μπροστά στην έκρηξη στη Μέση Ανατολή με την εμπλοκή των ΗΠΑ

Καραμέρος: Αφασία Μητσοτάκη μπροστά στην έκρηξη στη Μέση Ανατολή με την εμπλοκή των ΗΠΑ
«Αφωνία μπροστά στη γενοκτονία στην Γάζα, αλλεπάλληλες διπλωματικές σε Αίγυπτο, Λιβύη, αφασία μπροστά στην έκρηξη στη μέση Ανατολή με την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο», σημείωσε ο Γ. Καραμέρος
Σχετικά Άρθρα
«Η Ελλάδα που μέχρι το 2019 έπαιζε σοβαρό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή ως Δύναμη διπλωματίας, διαιτησίας και διαμεσολάβησης, έχει γίνει σχολιάστρια στο facebook, ενώ ο κόσμος "φλέγεται"», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Καραμέρος, με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τη σχετική ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη.
Όπως ανέφερε ο κ. Καραμέρος σε ανάρτησή του «ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κατά τις 10 του πρωινού της Κυριακής και ενώ οι ΗΠΑ έχουν βομβαρδίσει πυρηνικά εργοστάσια του Ιράν πολλές ώρες πριν, γράφει δημόσια: "Καλή σας ημέρα. Η διεθνής γεωπολιτική συγκυρία εξακολουθεί να παραμένει σύνθετη και ανησυχητική [.....] Περαιτέρω κλιμάκωση θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερες συνθήκες αστάθειας σε μια ήδη εξαιρετικά επιβαρυμένη περιοχή", προφανώς χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται, πιάνεται στον ύπνο».
«Αφωνία μπροστά στη γενοκτονία στην Γάζα, αλλεπάλληλες διπλωματικές σε Αίγυπτο, Λιβύη, αφασία μπροστά στην έκρηξη στη μέση Ανατολή με την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο», πρόσθεσε ο κ. Καραμέρος.
«Η Ελλάδα που μέχρι το 2019 έπαιζε σοβαρό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή ως Δύναμη διπλωματίας διαιτησίας και διαμεσολάβησης έχει γίνει σχολιάστρια στο facebook ενώ ο κόσμος "φλέγεται". Απαιτείται εγρήγορση και σοβαρότητα», κατέληξε.
karameros_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης