Τελευταία Νέα
Speculator

Αποκλειστικό: «Σκούπα» στην Olympia (Public-Sunlight) του Γερμανού - Νέος CEO o Αθανασόπουλος της Eurobank, φεύγουν Μπουρλάς - Καραγιάννης

Αποκλειστικό: «Σκούπα» στην Olympia (Public-Sunlight) του Γερμανού - Νέος CEO o Αθανασόπουλος της Eurobank, φεύγουν Μπουρλάς - Καραγιάννης
Ο όμιλος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμβιβαστική λύση μετά από μακροχρόνια δικαστική διαμάχη με τον πρώην CEO κ. Κώστα Καραφωτάκη
Σαρωτικές αλλαγές έρχονται -σύμφωνα με πληροφορίες- το επόμενο διάστημα στον όμιλο Olympia Group του Πάνου Γερμανού που ελέγχει τα Public και τη Sunlight.
Ειδικότερα, από τον όμιλο αποχωρεί ο Ρούμπεν Μπουρλά και τη θέση του αναλαμβάνει ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Eurobank κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος.
Ο κ. Αθανασόπουλος θα κατέχει τη θέση του CEO τόσο του Olympia Group όσο και της Public αναλαμβάνοντας να βγάλει την εταιρία από το τέλμα των μακροχρόνιων ζημιών. Η αποχώρηση του κ. Αθανασόπουλου από τη Eurobank και η ανάληψη των νέων καθηκόντων του αναμένεται το αργότερο έως το τέλος του 2023.

Ο όμιλος του Πάνου Γερμανού με την έλευση Αθανασόπουλου προσδοκά στην επανάληψη του «θαύματος» Κωτσόβολου που μεταμορφώθηκε σε μια ισχυρά κερδοφόρα εταιρία αποτελώντας σήμερα σανίδα σωτηρίας για τη Βρετανική Curry’s που προχωρά στην πώλησή της έχοντας συγκεντρώσει ισχυρό ενδιαφέρον από ελληνικούς ομίλους αλλά και ξένους, με την ΔΕΗ να έχει το προβάδισμα.
Την έλευση του κ. Ανδρέα Αθανασόπουλου αναμένεται να ακολουθήσει μια ακόμα αποχώρηση από τον όμιλο Olympia Group, αυτή του κ. Γιάννη Καραγιάννη, επί χρόνια στελέχους του ομίλου και νυν Προέδρου με εκτελεστικές αρμοδιότητες στην Olympia.

Πέραν αυτού, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο όμιλος Πάνου Γερμανού βρίσκεται πολύ κοντά σε συμβιβαστική λύση μετά από μακροχρόνια δικαστική διαμάχη (με εκατέρωθεν αγωγές) με τον πρώην CEO κ. Κώστα Καραφωτάκη.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης