Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Αναστολή διαπραγμάτευσης για την Epsilon Net λόγω δημοσιεύματος του ΒΝ

Αναστολή διαπραγμάτευσης για την Epsilon Net λόγω δημοσιεύματος του ΒΝ
Σε αναστολή διαπραγμάτευσης τέθηκαν οι μετοχές της Epsilon Net μετά το δημοσίευμα του ΒΝ για εξαγορά της εταιρείας
Σε αναστολή διαπραγμάτευσης τέθηκαν οι μετοχές της Epsilon Net μετά το δημοσίευμα του ΒΝ για εξαγορά της εταιρείας από τις αρμόδιες αρχές. 
Το δημοσίευμα αναφέρει πως σε αλλαγή ιδιοκτησίας οδεύει σύμφωνα με πληροφορίες η εισηγμένη εταιρία πληροφορικής Epsilon Net.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΝ ήδη έχει επέλθει συμφωνία με τους βασικούς μετόχους της εταιρίας για την εξαγορά ποσοστού του βασικού μετόχου από το fund Atlantic Capital.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες τη μεταβίβαση του ποσοστού του βασικού μετόχου θα ακολουθήσει δημόσια πρόταση από το fund για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.
Το τίμημα δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι προσδιορίζεται στα επίπεδα που ξεπερνούν τα 11 ευρώ ανά μετοχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Altantic Capital είναι χαρτοφυλάκιο που επενδύει σε εταιρίες πληροφορικής και τεχνολογικής καινοτομίας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Port Atlantic που είναι Πορτογαλική εταιρία που δραστηριοποιείται στο tax advisory και το financial consultancy προσομοιάζοντας με την Epslion Net.

Επιβεβαιώνει το ΒΝ η Epsilon Net

Μπορεί να χαρακτηρίζει ως μη ακριβές το δημοσίευμα του bankingnews.gr (ΒΝ) ότι οδεύει σε αλλαγή ιδιοκτησίας, αλλά η Epsilon Net επί της ουσίας το επιβεβαιώνει.
Η εισηγμένη, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφέρει ότι τα περί μεταβίβασης του ποσοστού του βασικού μετόχου της του δεν είναι ακριβή.
Ωστόσο συνεχίζει:
«Υφίστανται πράγματι διαπραγματεύσεις οι οποίες αφορούν σε στρατηγική συνεργασία με επενδυτή του εξωτερικού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.
Εφόσον η Εταιρία λάβει γνώση περί ολοκλήρωσης οποιασδήποτε συμφωνίας, θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ανακοινώσεις προκειμένου να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης