Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τεχνολογικές καινοτομίες που αναδιαμορφώνουν το μέλλον των επιχειρηματικών συνεδρίων και εκδηλώσεων

tags :
Τεχνολογικές καινοτομίες που αναδιαμορφώνουν το μέλλον των επιχειρηματικών συνεδρίων και εκδηλώσεων
Οι περιορισμοί ταξιδιού ανάγκασαν τη μετάβαση σε διαδικτυακές εκδηλώσεις και υβριδικές μορφές, συνδυάζοντας εικονικά και φυσικά στοιχεία
Όπως πολλά μέρη της βιομηχανίας φιλοξενίας και ταξιδιών, ο τομέας των εκδηλώσεων ανακαλύπτει νέους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας άμεσα ως αποτέλεσμα της ανταπόκρισης του στην πανδημία.
Οι περιορισμοί ταξιδιού που προκαλούνται από τον Covid ανάγκασαν τη μετάβαση σε διαδικτυακές εκδηλώσεις και υβριδικές μορφές, συνδυάζοντας εικονικά και φυσικά στοιχεία.
Αλλά τώρα εταιρείες εκδηλώσεων, όπως η κορυφαία ασιατική εταιρεία εκμετάλλευσης Riviera, αναγνωρίζουν ότι αυτές οι νέες μορφές και τεχνολογίες δημιουργούν καλύτερες, πιο διαδραστικές εκδηλώσεις και είναι πιθανό να γίνουν ένα μόνιμο χαρακτηριστικό στο μέλλον.
Ο Benoit C Thebaut, διευθυντής και συνιδρυτής της Riviera, δήλωσε ότι αναμένει ότι τα περισσότερα συνέδρια θα συνεχίσουν να έχουν μια εικονική συνιστώσα για την επέκταση της προσέγγισης χρηστών και της αφοσίωσης και για να επιτρέψουν στις εταιρείες υποδοχής να επανεπενδύσουν το κόστος που εξοικονομείται από τη μεταφορά ηχείων σε καλύτερο περιεχόμενο. Είπε ότι αυτό συνέβαινε ήδη στην Κίνα όπου η εταιρεία βιώνει έντονη ανάπτυξη λόγω της ανάκαμψης στην εγχώρια αγορά.
Ο Thebaut μίλησε για την ανακοίνωση μιας νέας συνεργασίας μεταξύ της Riviera και του The Delivering Group, της ταχέως αναπτυσσόμενης πλατφόρμας της Ασίας για τουριστικές λύσεις και λύσεις φιλοξενίας. Οι δύο εταιρείες έχουν υπογράψει μια παγκόσμια συνεργασία για να αξιοποιήσουν από κοινού τις υπηρεσίες και τις βάσεις των πελατών τους, με έμφαση στις αγορές Ασίας-Ειρηνικού / Ευρύτερης Κίνας που αρχίζουν σταδιακά να ανακάμπτουν από την πανδημία.
Για περισσότερα από 14 χρόνια, η Riviera παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες διαχείρισης εκδηλώσεων σε ορισμένες από τις κορυφαίες μάρκες του κόσμου, όπως το Facebook, το Netflix, το CBRE, το CNBC και το UBS, καθώς και κορυφαίες μάρκες ταξιδιών και φιλοξενίας όπως η Emirates, Sands China, Marriott International και Capella Ξενοδοχεία και Θέρετρα.
Η εταιρεία έχει ισχυρή παρουσία στην ηπειρωτική Κίνα με γραφεία στο Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Τσενγκντού, το Γκουάνγκτζου και το Σενζέν, καθώς και το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο, τη Σιγκαπούρη και τη Μπανγκόκ.
Ο συνιδρυτής και διευθυντής του Delivering Group Mark Simmons είπε ότι πολλές εταιρείες αναζητούσαν πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσουν εκδηλώσεις για να συνδεθούν με πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες στην Ασία-Ειρηνικό, την Ευρύτερη Κίνα και τη Βόρεια Αμερική.
«Μέσω της συνεργασίας μας με τη Riviera, μπορούμε να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν πρόσβαση στους πελάτες με τις πιο πρόσφατες λύσεις εκδηλώσεων για συνέδρια, εκθέσεις, roadshow και παρουσιάσεις προϊόντων μέσω των γραφείων μας στην Ασία-Ειρηνικό, την Ευρύτερη Κίνα και τη Βόρεια Αμερική».
Ο Thebaut είπε ότι ήταν επίσης ενθουσιασμένος που συνεργάστηκε με το The Delivering Group για να εκμεταλλευτεί το εκτεταμένο δίκτυο ταξιδιών, τουρισμού και φιλοξενίας της εταιρείας σε όλες τις περιοχές.
Η συμμαχία με τη Riviera είναι η τελευταία κίνηση του The Delivering Group για τη δημιουργία ενός ισχυρού συνασπισμού πωλήσεων, μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων, ψηφιακών, παρόχων λύσεων διανομής με στόχο τον τομέα των ταξιδιών και της φιλοξενίας.
Τους τελευταίους έξι μήνες, η ομάδα έχει υπογράψει συμφωνίες με τον εξειδικευμένο συνομιλητή AI HiJiffy, τη συμβουλευτική τεχνολογίας CUBE, τους ειδικούς διαδικτυακούς εμπειρογνώμονες κρατήσεων Book Tech και εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων, τις υπηρεσίες Absolute Hotel Services και τους Valor Hospitality Partners.
Ο Simmons, ο οποίος συνέστησε το The Delivering Group με έμπειρους ηγέτες της βιομηχανίας Joe Cauchi και Mike Yates, δήλωσε ότι πολλές εταιρείες φιλοξενίας και τουρισμού έχουν αγωνιστεί με την πρόκληση να προμηθεύσουν τους κατάλληλους συνεργάτες για την επιχείρησή τους, όταν υπήρχαν πολλοί διαφορετικοί προμηθευτές και πλατφόρμες για να επιλέξουν.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης