Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιοι προορισμοί εκτόξευσαν τις κρατήσεις των Jet2holidays και Jet2.com

Ποιοι προορισμοί εκτόξευσαν τις κρατήσεις των Jet2holidays και Jet2.com
Οι δύο εταιρείες δήλωσαν ότι οι πελάτες τους ανταποκρίθηκαν συρρέοντας για να κλείσουν διακοπές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο
Tεράστια αύξηση στις κρατήσεις προς τις Βαλεαρίδες Νήσους, τη Μάλτα και τη Μαδέρα κατέγραψαν οι Jet2holidays και Jet2.com. Αυτό συνέβη από τη στιγμή που οι εν λόγω προορισμοί μπήκαν στην πράσινη λίστα της βρετανικής κυβέρνησης για ταξίδια.
Οι δύο εταιρείες δήλωσαν ότι οι πελάτες τους ανταποκρίθηκαν συρρέοντας για να κλείσουν διακοπές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Μάλιστα ανέφεραν τον υψηλότερο όγκο κρατήσεων προς τις Βαλεαρίδες Νήσους σε σχεδόν ένα χρόνο. Ειδικότερα, οι κρατήσεις για τον Ιούλιο έφθασαν πάνω από 3.000%.
Οι κρατήσεις για τη Μάλτα και τη Μαδέρα αυξήθηκαν κατά σχεδόν 1.500% καθώς οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να κλείσουν επιτέλους και να απολαύσουν τις πολυπόθητες διακοπές τους.
“Είμαστε ικανοποιημένοι που η βρετανική κυβέρνηση ακολούθησε την επιστήμη και έβαλε μια σειρά από δημοφιλείς προορισμούς στην πράσινη λίστα. Ωστόσο εξετάζοντας τα δεδομένα πιστεύουμε ακράδαντα ότι περισσότεροι προορισμοί θα έπρεπε να είχε προστεθεί”. Αυτό ανέφερε ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης