Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πάνος Παπαγιαννακόπουλος, οινοποιός: Ετοιμάζουμε αφρώδη κρασιά

tags :
Πάνος Παπαγιαννακόπουλος, οινοποιός: Ετοιμάζουμε αφρώδη κρασιά
Το Aγιωργίτικο βγήκε ένα από τα τρία καλύτερα Aγιωργίτικα στην Ελλάδα σε έναν διαγωνισμό για τα 50 καλύτερα ελληνικά κρασιά
Για τα κρασιά που παράγει, την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας του, καθώς και για τα επενδυτικά του σχέδια μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 o οινοποιός Πάνος Παπαγιαννακόπουλος.
«Εγώ έχω τελειώσει γεωπόνος-οινολόγος και πριν από 6 χρόνια αποφάσισα να πάρω τον αμπελώνα του πατέρα μου και ουσιαστικά να καθετοποιήσω την παραγωγή και να παράξω κρασιά από τον βιολογικό αμπελώνα που είχαμε. Παράγουμε και Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Μαλαγουζιά και Κυδωνίτσα. Το Aγιωργίτικο βγήκε ένα από τα τρία καλύτερα Aγιωργίτικα στην Ελλάδα σε έναν διαγωνισμό για τα 50 καλύτερα ελληνικά κρασιά», επισημαίνει ο Πάνος Παπαγιαννακόπουλος.
«Αυτή τη στιγμή εξάγουμε σε Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία, Καναδά και Κίνα. Επηρεαστήκαμε από την υγειονομική κρίση. Γενικότερα η αγορά ήταν καθηλωμένη. Ωστόσο, έχουμε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και προσπαθούμε να το στηρίξουμε και να συνεχίσουμε στην πορεία που έχουμε χαράξει Υπάρχουν δυσκολίες. Ετοιμάζουμε κάποια αφρώδη κρασιά. Θα είναι με την κλασική μέθοδο της καμπανίας, ουσιαστικά θα είναι μία σαμπάνια. Θα είναι extra brut», τονίζει, μεταξύ άλλων.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.
https://soundcloud.com/user-665020045/22-07-21-2Για τα κρασιά που παράγει, την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας του, καθώς και για τα επενδυτικά του σχέδια μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 o οινοποιός Πάνος Παπαγιαννακόπουλος.
«Εγώ έχω τελειώσει γεωπόνος-οινολόγος και πριν από 6 χρόνια αποφάσισα να πάρω τον αμπελώνα του πατέρα μου και ουσιαστικά να καθετοποιήσω την παραγωγή και να παράξω κρασιά από τον βιολογικό αμπελώνα που είχαμε. Παράγουμε και Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Μαλαγουζιά και Κυδωνίτσα. Το Aγιωργίτικο βγήκε ένα από τα τρία καλύτερα Aγιωργίτικα στην Ελλάδα σε έναν διαγωνισμό για τα 50 καλύτερα ελληνικά κρασιά», επισημαίνει ο Πάνος Παπαγιαννακόπουλος.
«Αυτή τη στιγμή εξάγουμε σε Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία, Καναδά και Κίνα. Επηρεαστήκαμε από την υγειονομική κρίση. Γενικότερα η αγορά ήταν καθηλωμένη. Ωστόσο, έχουμε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και προσπαθούμε να το στηρίξουμε και να συνεχίσουμε στην πορεία που έχουμε χαράξει Υπάρχουν δυσκολίες. Ετοιμάζουμε κάποια αφρώδη κρασιά. Θα είναι με την κλασική μέθοδο της καμπανίας, ουσιαστικά θα είναι μία σαμπάνια. Θα είναι extra brut», τονίζει, μεταξύ άλλων.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης