Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Deal στον Τουρισμό Υγείας και Ευεξίας από TKC και ENSANA

tags :
Deal στον Τουρισμό Υγείας και Ευεξίας από TKC και ENSANA
Μέσω της ENSANA, σχεδιάζεται από τις δυο πλευρές, η υλοποίηση projects ευεξίας και σε ξενοδοχεία που διαχειρίζεται ο όμιλος Κούσκου
Δυναμική διείσδυση στον τουρισμό Υγείας και ειδικότερα στον πολλά υποσχόμενο κλάδο της Ευεξίας, δρομολογεί η κατασκευαστική TKC ΑΕ. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία έκλεισε πριν λίγες ημέρες συμφωνία συνεργασίας με τον διεθνή όμιλο ΕNSANA (www.ensana.com), που διαχειρίζεται 27 ξενοδοχεία σε κεντρική και βόρεια Ευρώπη με προγράμματα που στοχεύουν στην διατήρηση της καλής υγείας και της ευζωίας.
Υπογραμμίζεται ότι η κατασκευαστική εταιρεία TKC AE, προχώρησε ήδη στην 25ετή εκμίσθωση των Ιαματικών πηγών Δήμου Δυτικής Λέσβου στην περιοχή Πολιχνίτου, ενώ μελετά την επέκταση της σε δυο ακόμη προορισμούς της χώρας.
Ταυτόχρονα μέσω της ENSANA, σχεδιάζεται από τις δυο πλευρές, η υλοποίηση projects ευεξίας και σε ξενοδοχεία που διαχειρίζεται ο όμιλος Κούσκου.
Συνακόλουθα, η TKC σε συνεργασία με την ΣOUL TAILORΣ, εταιρεία σχεδίασης, ανάπτυξης και διαχείρισης χώρων ευεξίας και υγείας -η οποία και συμμετείχε ενεργά στις επαφές και την τελική διαμόρφωση της συμφωνίας με την ΕNSANA- έχουν βάλει ως στόχο την ουσιαστική αναμόρφωση του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος στο χώρο, ανοίγοντας το δρόμο για την προσέλκυση τουριστών ευεξίας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με σκοπό την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και την αναγνώριση της Ελλάδας ως προορισμό υγείας και ευεξίας.
Ο κ. Θεόδωρος Κούσκος, Διευθύνων Σύμβουλος της TKC A.E, σχολιάζοντας τη συμφωνία με την ΕNSANA σημείωσε ότι : «Μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της αξιοποίησης και εκμετάλλευσης των Ιαματικών πηγών Πολιχνίτου Λέσβου από την εταιρεία μας, στην εκπνοή του 2022, η σημερινή συμφωνία για την είσοδο του ομίλου ENSANA στην Ελλάδα, μέσω των ξενοδοχείων μας, αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας για ανάδειξη του τουρισμού υγείας και ευεξίας καθώς και του ιαματικού τουρισμού, σε βασικό πυλώνα διαφοροποίησης. Είμαστε πολύ περήφανοι που θα είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια με τον όμιλο ENSANA, και ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία».
Τέλος, αναφερόμενος στο deal με την ENSANA, ο Γενικός Διευθυντής της ΣOUL TAILORΣ κ. Σταύρος Μαυρίδης, τόνισε: «’Ως εταιρεία που σχεδιάζουμε το μέλλον της ευεξίας στην Ελλάδα, είμαστε χαρούμενοι και νοιώθουμε τιμή που η TKC μας εμπιστεύθηκε για την είσοδο της ENSANA στην Ελλάδα με σκοπό την ουσιαστική ανάπτυξη του τουρισμού υγείας και ευεξίας και ανάδειξη της χώρας μας».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης