Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κεφαλογιάννη: Προτεραιότητα για το Υπουργείο Τουρισμού να ανταποκρίνεται στο έντονο ενδιαφέρον για το επάγγελμα του ξεναγού

Κεφαλογιάννη: Προτεραιότητα για το Υπουργείο Τουρισμού να ανταποκρίνεται στο έντονο ενδιαφέρον για το επάγγελμα του ξεναγού
"Η αύξηση της τουριστικής ζήτησης επιβάλλει την ανάγκη για περισσότερους επαγγελματίες με υψηλή επιστημονική κατάρτιση" τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη
Νέο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού ξεκινάει, με απόφαση που υπέγραψε η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Ειδικότερα, η κα Κεφαλογιάννη υπέγραψε την Τρίτη 12/3 άλλη μια απόφαση με την οποία ξεκινάει η υλοποίηση ταχύρρυθμου προγράμματος κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού, αυτή τη φορά στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), από 8 τις Μαΐου έως τις 5 Ιουλίου.
Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία που έρχεται σε συνέχεια της υλοποίησης αντίστοιχων προγραμμάτων που έχουν προηγηθεί στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Η κα Κεφαλογιάννη επεσήμανε ότι αποτελεί προτεραιότητα για το Υπουργείο Τουρισμού να ανταποκρίνεται στο έντονο ενδιαφέρον που παρατηρείται για το επάγγελμα του ξεναγού.
Η αύξηση της τουριστικής ζήτησης, τόνισε η υπουργός, επιβάλλει την ανάγκη για περισσότερους επαγγελματίες με υψηλή επιστημονική κατάρτιση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης