Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ούριος άνεμος στην ασφαλιστική αγορά | Ποιοι κλάδοι τρέχουν με υψηλές ταχύτητες

tags :
Ούριος άνεμος στην ασφαλιστική αγορά | Ποιοι κλάδοι τρέχουν με υψηλές ταχύτητες
Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή χρονιά, κατά την οποία τα έσοδα ξεπέρασαν το φράγμα των 5 δισ. ευρώ για πρώτη φορά μετά το 2010, η δυναμική του ασφαλιστικού κλάδου φαίνεται να παραμένει, καθώς αποδεικνύεται ανθεκτικός στις προκλήσεις και στις ανατροπές τόσο στο οικονομικό-κοινωνικό όσο και στο γεωπολιτικό μέτωπο

Λίρα εκατό αναδεικνύεται για την ασφαλιστική αγορά το 2024. Στο λυκαυγές του τρέχοντος έτους τα πρώτα μηνύματα είναι αισιόδοξα, ενώ σε ρόλο πιονέρου βρίσκονται οι τομείς ασφαλίσεων ζωής και υγείας.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή χρονιά, κατά την οποία τα έσοδα ξεπέρασαν το φράγμα των 5 δισ. ευρώ για πρώτη φορά μετά το 2010, η δυναμική του ασφαλιστικού κλάδου φαίνεται να παραμένει, καθώς αποδεικνύεται ανθεκτικός στις προκλήσεις και στις ανατροπές τόσο στο οικονομικό-κοινωνικό όσο και στο γεωπολιτικό μέτωπο.

Όπως προαναφέρθηκε οι πρώτες ενδείξεις που προκύπτουν από τις επιδόσεις για το δίμηνο Ιανουαρίου– Φεβρουαρίου, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και θεωρούνται προάγγελος ενός ακόμα πιο δυνατού έτους.

Την άποψη ότι το 2024 θα είναι θετικό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά συμμερίζεται και ο κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, από τα πιο έμπειρα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και εκπρόσωπος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης