Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Καπετανάκης (CEO Estrella): ‘Εχουμε έτοιμο το νέο μοντέλο Estrella για αστικά κέντρα και νησιά

Καπετανάκης (CEO Estrella): ‘Εχουμε έτοιμο το νέο μοντέλο Estrella για αστικά κέντρα και νησιά
Το street food ήταν ήδη διαδεδομένο σε πολλές χώρες και οι τουρίστες αναζητούσαν γρήγορες λύσεις για να δοκιμάσουν τοπικές γεύσεις
Για το πώς γεννήθηκε η ιδέα του περιβόητου «μπουγατσάν», για την απήχηση του brunch στην Ελλάδα αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια του brand της Estrella, μιλά στο tourismtoday.gr, ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, κος Κωνσταντίνος Καπετανάκης

Για ποιο λόγο πιστεύετε ότι το street food βρήκε ανταπόκριση, παρόλο που δεν είναι μέρος της ελληνικής κουλτούρας;

Το street food γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα για αρκετούς λόγους. Ο σύγχρονος αστικός τρόπος ζωής επιβάλλει γρήγορους ρυθμούς, και πολλοί από εμάς δουλεύουμε μέχρι αργά, χωρίς να έχουμε χρόνο για την προετοιμασία γευμάτων. Έτσι, δημιουργήθηκε η ανάγκη για εύκολο και γρήγορο φαγητό. Το street food παρέχει λύσεις για όσους θέλουν κάτι γρήγορο αλλά ποιοτικό, όπως ένα σουβλάκι, χειροποίητη πίτα, πεϊνιρλί ή ένα burger.

Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης