Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό μενού degustation, που συνδύαζε τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις με σύγχρονες τεχνικές και καινοτόμα υλικά
Ολοκληρώθηκε η γαστρονομική βραδιά που διοργάνωσε το εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki σε συνεργασία με την ESTRELLA, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025.
Η εκδήλωση ανέδειξε τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα στο απόλυτο μεγαλείο της, μέσα από τη μοναδική συνεργασία του Executive Chef Απόστολου Αλτάνη και του διακεκριμένου σεφ Adam Kontovas και με τη σημαντική συμβολή της TROFELIA στην επιλογή και προμήθεια εξαιρετικών πρώτων υλών που απογείωσαν το μενού.
Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr
www.bankingnews.gr
Η εκδήλωση ανέδειξε τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα στο απόλυτο μεγαλείο της, μέσα από τη μοναδική συνεργασία του Executive Chef Απόστολου Αλτάνη και του διακεκριμένου σεφ Adam Kontovas και με τη σημαντική συμβολή της TROFELIA στην επιλογή και προμήθεια εξαιρετικών πρώτων υλών που απογείωσαν το μενού.
Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών