Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Συνέχεια στο σίριαλ των τραπεζικών καταθέσεων δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - H κυβέρνηση... συνιστά απειλή για τις καταθέσεις των Ελλήνων!

Συνέχεια στο σίριαλ των τραπεζικών καταθέσεων δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - H κυβέρνηση... συνιστά απειλή για τις καταθέσεις των Ελλήνων!
«Οι καταθέσεις των Ελλήνων απειλούνται από την Εφορία και όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Συνέχεια στο ευαίσθητο ζήτημα των καταθέσεων δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ως απειλή για τις τραπεζικές καταθέσεις των Ελλήνων.
«Επισήμως πλέον μαθαίνουμε ότι οι καταθέσεις των Ελλήνων απειλούνται από την Εφορία και όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε με νόημα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.
«Το απίθανο που μαθαίνουμε είναι ότι από κάθε υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ζητείται να φροντίσει να εισπράξει 4,6 εκατομμύρια ευρώ» εξήγησε εν συνεχεία.
Όσον αφορά το σκάνδαλο Energa – Hellas Power, ο Γ. Μηλιός κατηγόρησε το δημόσιο πως «δεν παρέστη στη δίκη κατά των εταιρειών Energa και Hellas Power οι οποίες φέρονται να ζημίωσαν το δημόσιο με 270 εκατομμύρια ευρώ».
Αναφερθείς στο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως θέτει ως άμεσα προτεραιότητα την αναδιαμόρφωση του φορολογικού συστήματος, προκειμένου «τα φορολογικά βάρη να κατανεμηθούν σύμφωνα με τη φοροδοτική ικανότητα του καθένα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης