Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εθνική Τράπεζα: Από τις 7 Φεβρουαρίου 2023 η εξυπηρέτηση των καταθετικών πελατών της Olympus Bank

Εθνική Τράπεζα: Από τις 7 Φεβρουαρίου 2023 η εξυπηρέτηση των καταθετικών πελατών της Olympus Bank
Οι Δικαιούχοι μπορούν να καλούν στον αριθμό 210-4848300 για να εξυπηρετηθούν από στελέχη της Εθνικής Τράπεζας
Από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 αναμένεται η έναρξη Εξυπηρέτησης των δικαιούχων λογαριασμών της Συνεταιριστικής Τράπεζας «Όλυμπος Συν. Π.Ε.», από την Εθνική Τράπεζα.
Όπως αναφέρει η Εθνική Τράπεζα και με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων λογαριασμών καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας «Όλυμπος Συν Π.Ε.» με διακριτικό τίτλο «Olympus Bank», η εκτιμώμενη Ημερομηνία Έναρξης Εξυπηρέτησης των Δικαιούχων από το δίκτυο καταστημάτων και το ψηφιακό δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας είναι η Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.
Πληροφορίες περιλαμβάνονται αναλυτικά στο από 04.02.23 Δελτίο Τύπου της ΕΤΕ.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων Δικαιούχων, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:
- Ειδική Γραμμή Τηλεφωνικής Επικοινωνίας τίθεται σε λειτουργία από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 9.00 π.μ.
Από την ώρα αυτή και για όσο διάστημα χρειαστεί, οι Δικαιούχοι μπορούν να καλούν στον αριθμό 210-4848300 για να εξυπηρετηθούν από στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.
- Παράλληλα, επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στις πόλεις της Δράμας, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας για την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων πελατών και μόνο, μέχρι τις 5 μ.μ. καθημερινά, ούτως ώστε να μπορούν να προσέλθουν σε αυτά εκτός κανονικού ωραρίου λειτουργίας και με λιγότερο φόρτο εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης