Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Απίστευτα σκανδαλώδης πρόκληση από Intrum – Δανειολήπτης έχει αποπληρώσει τις οφειλές, αλλά τον μπλοκάρουν – Τι συμβαίνει

Απίστευτα σκανδαλώδης πρόκληση από Intrum – Δανειολήπτης έχει αποπληρώσει τις οφειλές, αλλά τον μπλοκάρουν – Τι συμβαίνει
Η αδιαφορία της Intrum HELLAS να δώσει λύση στο πρόβλημα ενός πολίτη που ταλαιπωρείται πιθανόν να πηγάζει από το ελλιπέστατο νομοθετικό πλαίσιο
Σχετικά Άρθρα
Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η διοίκηση της Intrum HELLAS.
Τα τελευταία δημοσιεύματα του BN έχουν αυξήσει κατακόρυφα τις καταγγελίες των δανειοληπτών για τις πρακτικές που ακολουθεί και φτάνουν κατά δεκάδες με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Η δημοσιοποίηση των προβλημάτων απευθύνεται προς τους αρμόδιους οι οποίοι έχουν την ευθύνη για την προστασία των καταναλωτών – δανειοληπτών.
Το BN δεν μπορεί να αγνοήσει τους αναγνώστες οι οποίοι αναζητούν μία έμπρακτη λύση από την Intrum HELLAS που δείχνει σημάδια κατάρρευσης αφού δεν μπορεί να διαχειριστεί τα δικά της προβλήματα με συνέπεια να βασανίζει τους πελάτες της.
Η τελευταία καταγγελία που λάβαμε είναι ότι δανειολήπτης έχει εξοφλήσει ένα καταναλωτικό δάνειο 1400 ευρώ και απαιτεί την έγγραφη εξόφληση του δανείου διότι ο δανειολήπτης ανακάλυψε τυχαία ότι έχει περάσει στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ για ένα υπόλοιπο οφειλής ύψους 182,63 ευρώ.

Ο ενδιαφερόμενος είναι σε θέση να προσκομίσει τα στοιχεία της εξόφλησης αλλά είναι έως τώρα ακατόρθωτο να πάρει το χαρτί της εξόφλησης για να επιτευχθεί η διαγραφή του από τον λίστα των οφειλετών του ΤΕΙΡΕΣIΑ.
intrum_1.JPG
Το «βαρύ και ασήκωτο» νομοθετικό πλαίσιο προστασίας των δανειοληπτών είναι κενό περιεχομένου διότι ακόμη και η νομική συνδρομή δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα διότι η Intrum HELLAS έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της το δίκαιο αίτημα του δανειολήπτη.
Η αδιαφορία της Intrum HELLAS να δώσει λύση στο πρόβλημα ενός πολίτη που ταλαιπωρείται πιθανόν να πηγάζει από το ελλιπέστατο νομοθετικό πλαίσιο της προστασίας των δανειοληπτών διότι οι διοικήσεις των servicers έχουν συχνά πυκνά συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη.
Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο δανειολήπτης είναι σε κατάσταση αιχμαλωσίας από την INTRUM διότι λόγω της ανύπαρκτης οφειλής δεν μπορεί να υποβάλει αίτημα για δάνειο για την αγορά κατοικίας.
intrum_2.JPG
ntrum_parapono.JPG

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης