Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Στις 880 ή στις 1.300 μονάδες θα βρεθεί το ελληνικό χρηματιστήριο – Στο μέλλον ο Μυτιληναίος θα φθάσει στα 5 δισ ή 35 ευρώ

Στις 880 ή στις 1.300 μονάδες θα βρεθεί το ελληνικό χρηματιστήριο – Στο μέλλον ο Μυτιληναίος θα φθάσει στα 5 δισ ή 35 ευρώ
Ο Μυτιληναίος έχει περιθώρια ανόδου 40% με χρηματιστηριακή αξία 5 δισεκ. ή στα 35 ευρώ
Στις 880 μονάδες ή στις 1.300 μονάδες θα βρεθεί το ελληνικό χρηματιστήριο;
Δεν αναφέρονται τυχαία αυτοί οι στόχοι.
Το ελληνικό χρηματιστήριο στην τρέχουσα περίοδο διαπραγματεύεται στις 1.030 μονάδες.
Σε σχέση με τις 880 μονάδες σημαίνει πτώση -14% και σε σχέση με τις 1300 μονάδες είναι άνοδος 26%.
Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί από τα δύο;

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ελληνικό χρηματιστήριο να φθάσει στις 950 μονάδες και ακολούθως να βρεθεί στις 880 μονάδες και στην συνέχεια όταν η Ελλάδα αναβαθμιστεί σε επενδυτική βαθμίδα να κινηθεί προς την ζώνη των 1300 μονάδων που θα σηματοδοτούσε άνοδο 44% (900 μονάδες προς 1300 μονάδες)

Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά βρίσκεται σε ομηρία εκλογών προφανώς και όσο πιο αδύναμο είναι το σενάριο της αυτοδυναμίας τόσο πιο αδύναμη θα είναι η χρηματιστηριακή αγορά.

Ο Μητσοτάκης ευνοεί το χρηματιστήριο, έχει την ικανότητα προσέλκυσης επενδυτών, ωστόσο οι επιδόσεις της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ που ήταν αρνητικά διακείμενος στο χρηματιστήριο με την περίοδο Μητσοτάκη… είναι οριακές… δηλαδή ο Μητσοτάκης ενώ θεωρείται ικανότερος στην προσέλκυση επενδυτών δεν κατάφερε να αλλάξει ουσιωδώς την εικόνα της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς.

Στις 29 Νοεμβρίου του 2018 το ελληνικό χρηματιστήριο βρέθηκε στις 902 μονάδες επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα επί διακυβέρνησης της ΝΔ, βρίσκεται στις 1030 μονάδες διαφορά 14% περίπου.
Το 14% διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν έως εχθρικά διακείμενος σε σχέση με την ΝΔ που είναι φιλικά διακείμενη στο ελληνικό χρηματιστήριο δεν το λες και σπουδαία διαφορά, σπουδαία διαφοροποίηση…

Ο Μυτιληναίος έχει περιθώρια ανόδου 40% με χρηματιστηριακή αξία 5 δισεκ. ή στα 35 ευρώ

Θα αναλύσουμε διεξοδικά λίαν συντόμως ότι οι προοπτικές του Μυτιληναίου είναι εξόχως θετικές και εκτιμούμε ότι από 3,6 δισεκ. συνολική χρηματιστηριακή αξία θα βρεθεί σε βάθος 12-14 μηνών στα 5 δισεκ. ή 35 ευρώ από 25 ευρώ την τρέχουσα περίοδο.
Θα έχουμε πολύ αναλυτικό ρεπορτάζ, προσεχώς, γιατί θα συμβεί αυτό.
Κατατάσσουμε την εταιρία Μυτιληναίος μια από τις πιο αποδοτικές στο ελληνικό χρηματιστήριο με πολλά χρηματοοικονομικά πλεονεκτήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης