Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

H Tesla κατηγορεί τους πελάτες της για ελαττωματικά εξαρτήματα

tags :
H Tesla κατηγορεί τους πελάτες της για ελαττωματικά εξαρτήματα
Η αμερικανική εταιρία κατηγορείται ότι ρίχνει τις ευθύνες στους πελάτες της για ήδη γνωστές αποτυχίες ελαττωματικών εξαρτημάτων
Σε πρόσφατη ερευνητική έκθεση του Reuters, αποκαλύφθηκε ότι η Tesla επιρρίπτει συνεχώς ευθύνες στους πελάτες της για βλάβες που σχετίζονται με ελαττωματικά εξαρτήματα, παρόλο που γνώριζε τα εσωτερικά ζητήματα.
Η τακτική του να καθιστούν τους πελάτες υπεύθυνους για αυτές τις βλάβες και να αρνούνται να καλύψουν το κόστος επισκευής, εκτείνεται σε όλη την παγκόσμια γκάμα της Tesla και εκτείνεται σε τουλάχιστον επτά χρόνια.
Η έκθεση, που δημοσιεύθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2023, περιγράφει περιπτώσεις όπου οι πελάτες της Tesla αντιμετώπισαν βλάβες σε εξαρτήματα που η εταιρεία αναγνώρισε εσωτερικά ως ελαττωματικά.
Το Reuters πραγματοποίησε συνεντεύξεις με περισσότερους από 20 πελάτες και εννέα πρώην υπαλλήλους της Tesla για να διαπιστώσει τη μακροχρόνια φύση αυτών των προβλημάτων.
Αν και η Tesla εξέδωσε ανακλήσεις στην Κίνα για τα εντοπισμένα ελαττώματα, επέλεξε να μην κάνει το ίδιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, όπου αναφέρθηκαν παρόμοια προβλήματα.
Αυτή η ασυνέπεια στην αντιμετώπιση γνωστών ελαττωμάτων εγείρει ανησυχίες σχετικά με τη διαφάνεια και τη δέσμευση της εταιρείας για την ασφάλεια των πελατών (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης