Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Η Ferrari F80 είναι η διάδοχος της LaFerrari με 1.200 άλογα

tags :
Η Ferrari F80 είναι η διάδοχος της LaFerrari με 1.200 άλογα
Η Ferrari παρουσίασε το νέο της hypercar, την F80, η οποία διαδέχεται την εμβληματική LaFerrari και φέρνει την πιο ισχυρή τεχνολογία που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε αυτοκίνητο δρόμου της μάρκας.
Όσο για την τιμή, κρατηθείτε!
Η Ferrari παρουσίασε το νέο της hypercar, το F80, το οποίο συνεχίζει την παράδοση των εμβληματικών μοντέλων όπως τα F40, Enzo και LaFerrari.
Το ιταλικό hypercar ενισχύει τον ανταγωνισμό μεταξύ Ferrari και McLaren, με το νέο F80 να αποκαλύπτεται λίγο μετά το λανσάρισμα της McLaren W1, αναβιώνοντας έτσι τη μακροχρόνια αντιπαλότητα μεταξύ των δύο κατασκευαστών.
H F80 ενσωματώνει τεχνολογίες τόσο από τη Formula 1 όσο και από το Le Mans, συνδυάζοντας έναν 3,0 λίτρων twin-turbo V6 κινητήρα με υβριδικό σύστημα κίνησης, αποδίδοντας συνολικά 1.200 ίππους.
Με τιμή που αγγίζει τα περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ και περιορισμένη παραγωγή στις 799 μονάδες, η F80 συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής και εκπληκτική ισχύ, φέρνοντας την καινοτομία σε ένα νέο επίπεδο για τα υπεραυτοκίνητα της Ferrari.
Ο πυρήνας του νέου συστήματος κίνησης της F80 είναι ένας 3,0 λίτρων V6 κινητήρας, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί σημαντικά σε σχέση με τον κινητήρα που βρίσκεται στο 296 GTB.
Αυτός ο κινητήρας μπορεί να φτάσει τις 9.200 στροφές το λεπτό και αποδίδει 900 ίππους από μόνος του, καθιστώντας τον, ως τον ισχυρότερο κινητήρα που έχει κατασκευάσει η Ferrari μέχρι σήμερα (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης