Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Μητσοτάκης, Von der Leyen σφραγίζουν την κρίση «επιβίωσης» των Ελλήνων - Απόλυτοι πρωταγωνιστές στην καταστροφή της Ελλάδας

Μητσοτάκης, Von der Leyen σφραγίζουν την κρίση «επιβίωσης» των Ελλήνων - Απόλυτοι πρωταγωνιστές στην καταστροφή της Ελλάδας
Ο Μητσοτάκης και η ΕΕ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική καταστροφή εξαιτίας της οποίας το εισοδηματικό χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο
Συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επανεκλογή της Ursula von der Leyen στη θέση της προέδρου της Κομισιόν… δίνει ειρωνευόμενος ο αρθρογράφος της γνωστής ιστοσελίδα New Eastern Outlook, Phil Butler.
Παρήγορο, από την άλλη, είναι το γεγονός πως από τους 401 εκλεγμένους βουλευτές υπήρξαν και 284 «γενναίοι» που έριξαν «άκυρο» στη βασίλισσα των εμβολίων και του ευρωπαϊκού μιλιταρισμού.
«Για τον ελληνικό λαό, που πρόσφατα έγινε ο φτωχότερος λαός της ΕΕ, το ότι ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης συνεχάρη από τους πρώτους την πρώην Γερμανίδα υπουργό Άμυνας αποτελεί ένα ισχυρό προειδοποιητικό σήμα.
Η ανάρτηση του Μητσοτάκη στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «Χ» σημαίνει ότι ακόμη και τα πιο φτωχά έθνη σύντομα θα ξεπεράσουν την Ελλάδα από οικονομικής απόψεως» σημειώνει ο αρθρογράφος και προσθέτει: «Ο Μητσοτάκης και η ΕΕ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική καταστροφή μετά την οποία το εισοδηματικό χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.
Βασικός δείκτης είναι ότι οι ελληνικοί μισθοί έχουν μειωθεί με ρυθμό τριπλάσιο από εκείνους της Ισπανίας, ή μείον 30% από αυτό που ήταν πριν από την οικονομική κρίση.
Αντίθετα, η χώρα της βασίλισσας Ursula, η Γερμανία, έχει δει μια αύξηση πάνω από 12% στους πραγματικούς μισθούς, μια διαφορά περίπου 42%».
Αλλά οι αριθμοί δεν λένε όλη την ιστορία - oύτε η ανάλυση μιας μόνο ευρωπαϊκής χώρας...
Ας δούμε τι σχεδιάζουν οι φίλοι της Ursula von der Leyen, και όχι τι λένε στο κοινό οι προπαγανδιστές τους.
Ένα καλό παράδειγμα είναι η διακοπή του τεράστιου Tαμείου Aνάκαμψης μετά την πανδημία του μπλοκ για τις φτωχότερες χώρες.
Η Επιτροπή, με επικεφαλής ορισμένους από τους γερμανούς συναδέλφους της Von der Leyen, εξετάζει επίσης την επέκταση του «Ταμείου Συνοχής», γεγονός το οποίο θα λειτουργήσει εκβιαστικά απέναντι στα φτωχά έθνη της ΕΕ, ώστε να γίνουν πιο γερμανικά.
Καθώς μετρητά δίνονται μόνον για μεταρρυθμίσεις (προτεινόμενα 392 δισεκατομμύρια ευρώ)…
Για να βοηθηθούν οι φτωχοί πολίτες της ΕΕ, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ώστε να βγουν από το λούκι των κακών πολιτικών, χρήματα δεν υπάρχουν.
Στην Ελλάδα, ένας παραδοσιακός πολιτισμός καταστρέφεται για να «εξευρωπαϊστεί».
Εταιρείες όπως η TUI, τα Lidl και άλλες έχουν καταφέρει αυτό που δεν μπόρεσαν οι αλεξιπτωτιστές του Hitler.
Η Γερμανία κατέλαβε την Κρήτη χωρίς πυροβολισμό, γράφει ο Phil Butler.

Μια ανόητη Ευρώπη

Ένα άλλο περήφανο επίτευγμα των επιτρόπων της ΕΕ είναι το γεγονός ότι ένα στα τέσσερα παιδιά στο μπλοκ κινδυνεύει από φτώχεια.
Μια βουτιά στα στοιχεία της UNICEF δείχνει ότι το 13% των νέων ηλικίας 12 έως 16 ετών στην ΕΕ έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.
Επιπλέον, οι στατιστικές αποκαλύπτουν ότι το 40% των 15χρονων στερούνται βασικής επάρκειας στην ανάγνωση και στα μαθηματικά… Το 40%!
Ωστόσο, πριν εξετάσουμε την καταστροφική εξωτερική πολιτική που εφαρμόζει η ΕΕ τα τελευταία χρόνια, αξίζει να επισημανθεί ένα γεγονός που δύσκολα μπορεί κανείς να το πιστέψει.
Στην Αυστρία (όχι στην Αλβανία), οι γυναίκες διανύουν αυτό που είναι γνωστό ως «περίοδος φτώχειας».
Σε μια από τις πιο πλούσιες χώρες της Ευρώπης, τα προϊόντα υγιεινής είναι πολύ ακριβά για πολλές γυναίκες.
Σε πολλές χώρες της ΕΕ, οι γυναίκες πρέπει να επιλέξουν μεταξύ τροφής και αγοράς προϊόντων για την περίοδο.
Εν τω μεταξύ, μια καινοτόμος γερμανική start-up κατασκευάζει πλέον βιοδιασπώμενα ταμπόν από φύκια που δεν χρειάζονται απλικατέρ!
Τρία ζήτω για την Ursula von der Leyen και τη γερμανική βιομηχανική εφευρετικότητα.
Σχετικά με τον πόλεμο δι’ αντιπροσώπων στην Ουκρανία, η Συνέλευση του ΝΑΤΟ ψήφισε υπέρ της επέκτασης της χρήσης όπλων από την Ουκρανία εντός του εδάφους της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τη Διακήρυξη 489, οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ «θέλουν «να υποστηρίξουν την Ουκρανία στο διεθνές της δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αίροντας ορισμένους περιορισμούς στη χρήση όπλων που παρέχονται από τους Συμμάχους του ΝΑΤΟ για να χτυπήσουν νόμιμους στόχους στη Ρωσία».

Μείνετε συντονισμένοι για το ThyssenKruppGate

Σύμφωνα με τον Phil Butler, τον Φεβρουάριο, η Ursula von der Leyen δήλωσε ότι η ΕΕ «θα διασφαλίσει ότι έχει την επαρκή ποσότητα υλικού και την τεχνολογική υπεροχή που μπορεί να χρειαστούμε στο μέλλον».
Συνέχισε λέγοντας ότι το μπλοκ σκόπευε να υπερτροφοδοτήσει το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα της ΕΕ.
Το αφεντικό της ΕΕ εξήγησε το σχέδιό της χωρίς αβεβαιότητα: «Στο επίκεντρο αυτού πρέπει να βρίσκεται μια απλή αρχή: η Ευρώπη πρέπει να ξοδεύει περισσότερα, να ξοδεύει καλύτερα, να ξοδεύει ευρωπαϊκά».
Και το να ξοδεύουμε περισσότερα ενάντια σε εχθρούς που δημιούργησαν οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και οι ΗΠΑ που προκάλεσαν το Euromaidan και έφεραν τις συμφωνίες του Μινσκ δεν θα προέρχονται από τις τσέπες της δυτικής ελίτ.
Η φτωχή και η μεσαία τάξη της ΕΕ θα πληρώσει για αυτά τα νέα όπλα.
Έτσι, η Ρωσία έγινε βολικός εχθρός για δύο λόγους:

Πρώτον, για να ξεκινήσει ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος που θα γεμίσει τα ταμεία των BlackRock, Vanguard και άλλων επενδυτικών κολοσσών.
Δεύτερον, σκοπός ήταν πάντα η ανάσχεση της Ρωσίας και η δημιουργία μιας κατακερματισμένης περιοχής, όπως ακριβώς έγινε η Γιουγκοσλαβία.
Διαίρει και βασίλευε, όπως είπε ο Ιούλιος Καίσαρας.
Επομένως, πρέπει να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας (όχι συγχαρητήρια) για τους βουλευτές της ΕΕ που επανεκλέγουν τη γυναίκα που σχετίζεται με το Pfizer.
σφαδφσδαασφε.JPG
«Έπρεπε να ήσουν στη φυλακή, όχι στην Κομισιόν»

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, μύδρους εξαπέλυσε κατά της προέδρου της Κομισιόν Ursula von der Leyen από του βήματος του Eυρωκοινοβουλίου η Πολωνή ευρωβουλευτής Ewa Zajonczkowska - Hernik.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Ευρωβουλής για την εκ νέου εκλογή της νυν επικεφαλής του εκτελεστικού βραχίονα της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε «λάθος» ακόμη και την πρώτη θητεία της Von der Leyen.
Σύμφωνα με τη Zajonczkowska - Hernik, εξαιτίας της Von der Leyen κυριαρχεί η «κλιματική τρέλα», οι Ευρωπαίοι γίνονται φτωχότεροι και η ροή των προσφύγων δεν σταματά.
«Κυρία Ursula, μήπως ήρθε ο καιρός να σου πει κάποιος ευθέως τι σκέπτεται;
Η εκλογή σας ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν ένα τεράστιο λάθος.
Είστε το πρόσωπο της Πράσινης Ευρωπαϊκής Συμφωνίας, η οποία καταστρέφει την ευρωπαϊκή οικονομία και τη γεωργία.
Έχετε μετατρέψει την Ευρώπη σε υπαίθριο οικονομικό μουσείο.
Είστε το πρόσωπο όλων των... αφιονισμένων με το κλίμα, που μας κάνουν εμάς τους Ευρωπαίους ολοένα και πιο φτωχούς.
Τέλος, είστε το πρόσωπο του Συμφώνου Μετανάστευσης…
Και σας απευθύνω τον λόγο ως γυναίκα προς γυναίκα, ως μητέρα προς μητέρα, πώς μπορείτε και δεν αισχύνεστε, πώς δεν ντρέπεστε για ένα σύμφωνο που κάνει εκατομμύρια Ευρωπαίες γυναίκες και παιδιά να αισθάνονται ανασφαλείς στον δρόμο» ανέφερε… συμπληρώνοντας:
«Είστε υπεύθυνη για κάθε βιασμό, για κάθε επίθεση, για κάθε τραγωδία που προκαλείται από την εισροή λαθρομεταναστών, γιατί προσκαλείτε αυτούς τους ανθρώπους στην Ευρώπη.
Και για αυτό που κάνεις πρέπει να πας φυλακή, όχι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η παρουσία σας ως επικεφαλής της Κομισιόν σημαίνει πτώση και περαιτέρω πτώση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Και ξέρετε τι σκεφτόμαστε για την πράσινη συμφωνία σας; Τη σκίζουμε…
Ξέρετε τι σκεφτόμαστε για το σύμφωνο μετανάστευσης; Το φτύνουμε…
Ursula, δεν μπορείς καν να με κοιτάξεις. Ντροπή σου…
Θέλουμε μια Ευρώπη ελεύθερων και κυρίαρχων εθνών, όχι μια Ευρώπη που μαστίζεται από την άρρωστη αριστερή ιδεολογία.
Κρατήστε τα βρώμικα χέρια σας μακριά από την Πολωνία και όλους τους στρατιώτες που υπερασπίζονται αυτήν τη στιγμή τα ανατολικά σύνορα.
Σε αυτούς πρέπει να υποκλιθείς…».
H αλήθεια είναι πως η δήλωση της Πολωνίδας περιέχει περισσότερη αλήθεια και γεγονότα παρά πάθος.
Στο Βέλγιο, έχει ανοίξει υπόθεση διαφθοράς κατά της Von der Leyen.
Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατηγορείται ότι συνήψε σύμβαση για την αγορά του εμβολίου Pfizer πριν από την ολοκλήρωση των δοκιμών χωρίς προηγούμενη συμφωνία με τις χώρες της Ε.Ε.
Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε καθόλου τη von der Leyen να παραμείνει για δεύτερη θητεία στην κεφαλή της ΕΚ.
Κατ' αρχήν, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για εκείνους που τώρα παίρνουν αποφάσεις στις Βρυξέλλες, ή, πιο σωστά, που ακολουθούν πειθήνια τις εντολές της Ουάσιγκτον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης