Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daily Mail για Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, Παρίσι: Η χειρότερη τελετή στην ιστορία, μια woke παρωδία, μια δοκιμασία για τους θεατές

Daily Mail για Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, Παρίσι: Η χειρότερη τελετή στην ιστορία, μια woke παρωδία, μια δοκιμασία για τους θεατές
Η βρετανική εφημερίδα κάνει λόγο για τη «χειρότερη τελετή που έγινε ποτέ!»
Χωρίς να μασάει ή να... «στρογγυλεύει» τα λόγια της η Daily Mail κάνει λόγο για την «χειρότερη τελετή έναρξης» στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει, ότι έγιναν «γκάφες με τα ονόματα χωρών, το στήσιμο της ολυμπιακής σημαίας και τις παράξενες στιγμές, με την αποκεφαλισμένη Μαρία Αντουανέτα να τραγουδά. Κατηγορεί για βεβήλωση του Μυστικού Δείπνου, κάνοντας λόγο για «σόου παρωδία».
Πάνω στην παριζιάνικη πεζογέφυρα Debilly είχε στηθεί ένα σκηνικό πασαρέλας, όπου μοντέλα όλων των ηλικιών και σεξουαλικών προτιμήσεων παρελάσαν και χόρεψαν φορώντας ρούχα νέων Γάλλων σχεδιαστών, υπό τους ήχους που έπαιζε η Dj Barbara Butch.
Θρίαμβος του κιτς, που εξόργισε τους απανταχού χριστιανούς που εξοργίστηκαν με την παρωδία του Μυστικού Δείπνου...
Η μόνη λαμπερή στιγμή, η εμφάνιση της Celine Dion που έσωσε μια τελετή με... καθυστερήσεις, παράξενους συμβολισμούς και θέαμα για λίγους.
Σίγουρα θα μείνει στην ιστορία αλλά όχι για τους λόγους που οραματίστηκαν οι διοργανωτές, όπως αναφέρουν οι ρεπόρτερ της βρετανικής εφημερίδας.
«Ένα τολμηρό θέαμα για μια κορυφαία πόλη και μια... δοκιμασία αντοχής για τους θεατές», σχολιάζει ο αθλητικός ανταποκριτής της Skynews, Rob Harris.
Capture_209.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης