Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Συναντήσεις της Euroins Ελλάδος με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και ΤτΕ

Συναντήσεις της Euroins Ελλάδος με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και ΤτΕ
Συναντήσεις με το προεδρείο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και τη διεύθυνση εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της ΤτΕ είχε η διοίκηση της Euroins Ελλάδας
Σχετικά Άρθρα
Πρωτοβουλία ενημέρωσης των αρμόδιων ελληνικών φορέων σχετικά με την ανάπτυξη των εργασιών, την ενδυνάμωση των οικονομικών μεγεθών και τον στρατηγικό της σχεδιασμό για τα επόμενα έτη έλαβε η Euroins Ελλάδος, υποκατάστημα της βουλγαρικής ασφαλιστικής εταιρείας Euroins Insurance AD, στον απόηχο του λουκέτου στην ασφαλιστική Euroins Romania.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της Euroins Ελλάδος, εκπροσωπούμενη από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Εβγκένι Ιγκνάτοφ και τον αναπληρωτή διευθυντή, Αθανάσιο Ι. Σμυρνή, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου και τη γενική διευθύντρια της Ένωσης, Ελίνα Παπασπυροπούλου, στους οποίους παρείχαν αναλυτική ενημέρωση αναφορικά με τα εύρωστα οικονομικά μεγέθη και την εδραίωση του ελληνικού υποκαταστήματος στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά.
Την Τρίτη 21 Μαρτίου, η διοίκηση της Euroins Ελλάδος συναντήθηκε με το επιτελείο της διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος, υπό τον διευθυντή, Σταύρο Κωνσταντά, τον οποίο ενημέρωσε σχετικά με την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα.
Η Επιτροπή Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας (FSC) της Βουλγαρίας, σε σχετική της ανακοίνωση την Παρασκευή 17 Μαρτίου, διαβεβαιώνει δε, ότι ως αποτέλεσμα της εποπτείας που ασκείται από την FSC, δεν έχουν διαπιστωθεί προβλήματα που αφορούν στη φερεγγυότητα των μεμονωμένων εταιρειών του ομίλου Euroins Insurance Group (EIG) ή του Ομίλου συνολικά.
Η EUROINS Ελλάδος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, βρίσκεται σταθερά δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες της και σχεδιάζει δυναμικά την περαιτέρω διείσδυση της στην ελληνική αγορά, με είσοδο νέων ασφαλιστικών προϊόντων στους τομείς της ασφάλισης κατοικίας, προσωπικού ατυχήματος, και υγείας, μεταξύ άλλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης