Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αθ. Κώτσιος: Τα Μέλη του «Μπροστά για τον συνάδελφο» είναι ενεργά, ενημερωμένα και με δυναμικές παρεμβάσεις τους στη Διοίκηση της ΕΤΕ και στο Δ.Σ.

Αθ. Κώτσιος: Τα Μέλη του «Μπροστά για τον συνάδελφο» είναι ενεργά, ενημερωμένα και με δυναμικές παρεμβάσεις τους στη Διοίκηση της ΕΤΕ και στο Δ.Σ.
Σαν σήμερα πριν από 1 χρόνο, ιδρύθηκε η ανανεωτική κίνηση "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ".

Ο Κώτσιος Αθανάσιος Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Στέλεχος της Ανανεωτικής Κίνησης "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" με δελτίο τύπου προς το "bankingnews.gr" αναφέρει τα εξής :
Σαν σήμερα πριν από 1 χρόνο, ιδρύθηκε η ανανεωτική κίνηση "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ". Από την πρώτη στιγμή η κίνησή αγκαλιάστηκε από τους εργαζόμενους υπαλλήλους στην Εθνική τράπεζα. Κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση για τη δυναμική της παρουσία και τις διαρκείς παρεμβάσεις της τόσο στην Διοίκηση όσο και στο Δ.Σ. του ΣΥΕΤΕ.
Συνέβαλε επίσης αποφασιστικά στη διαρκή ενημέρωση για τα εργασιακά καθημερινά ζητήματα όλων των συναδέλφων.
Η Ανανεωτική Κίνηση "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" μετά από 1 χρόνο από την ίδρυσή της, έφερε νέα πρόσωπα στο ΣΥΕΤΕ , στο ΤΥΠΕΤ και στην ΟΤΟΕ και έχει αποδείξει ότι έχει παρόν και μέλλον γιατί είναι η παράταξη εκείνη που όλα τα μέλη της είναι ενεργά, ενημερωμένα και αγωνίζονται για την ανάδειξη και επίλυση των εργασιακών μας προβλημάτων.
Ήταν πρωτοπόρος γιατί για πρώτη φορά έδωσε στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να αναφερθούν οι ίδιοι στα καθημερινά εργασιακά τους προβλήματα και να συνδιαμορφώσουν με τις προτάσεις τους τη θέση μας για το διαπραγματευτικό πλαίσιο της επιχειρησιακής σύμβασης στο site της παράταξής μας (mprosta-ete.gr).
Ήταν η πρώτη που με με συνεχείς αναρτήσεις των μελών της στα social media καθώς και άρθρα και συνεντεύξεις τους σε εφημερίδες και ραδιόφωνα απαιτούσε την επίλυση επίκαιρων σοβαρών εργασιακών προβλημάτων τόσο στην ΕΤΕ όσο και ευρύτερα.
Είναι βέβαιο ότι τα Μέλη της Ανανεωτικής Κίνησης "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ " θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και να παρεμβαίνουν δυναμικά και τα επόμενα χρόνια για την επίλυση των εργασιακών ζητημάτων και την διασφάλιση της εργασίας των εργαζομένων στην Εθνική τράπεζα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης