Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Grand opening για το NOBL Luxury Business Hub

Grand opening για το NOBL Luxury Business Hub
Ο νέος πολυτελής χώρος των βορείων προαστίων, σχεδιασμένος για υψηλού επιπέδου εμπειρίες εργασίας και ξεχωριστές εταιρικές εκδηλώσεις εγκαινιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό party

Μια βραδιά γεμάτη μοναδικά happenings και εκπλήξεις σηματοδότησε το opening του NOBL Luxury Business Hub (Λεωφ. Αμαρουσίου 28, Νέο Ηράκλειο). Πλήθος εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου έδωσε το «παρών» για να γνωρίσει το νέο business hub της Αθήνας μέσα από διαδραστικές εμπειρίες αλλά και να απολαύσει ένα live performance από τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Antonis Dominos που «έντυσε» με Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς τη λαμπερή αυτή εκδήλωση.
Το NOBL Luxury Business Hub προάγει ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την παραγωγικότητα σε ένα υπερσύγχρονο χώρο που προσφέρει concierge υπηρεσίες και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε work/life ανάγκη.
«Το NOBL δεν είναι απλά ένα workspace. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ένα περιβάλλον εργασίας που εμπνέει τη δημιουργική σκέψη και προωθεί την επιχειρηματική καινοτομία», δήλωσε ο Constantin Tzembelicos, Group CEO και Co-Founder του Orphic Group, όπου ανήκει το NOBL Luxury Business Hub.
Απευθυνόμενο σε όλους όσοι αναζητούν ένα ευέλικτο και λειτουργικό «γραφείο» - από ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρίες μέχρι freelancers και digital nomads – το NOBL Luxury Business Hub αναβαθμίζει  τις επαγγελματικές συναντήσεις, τα meetings αλλά και τον τρόπο που επιλέγετε να εργαστείτε. Ο πολύπλευρος χαρακτήρας του χώρου, ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και οι απόλυτα λειτουργικές εγκαταστάσεις όπου κυριαρχεί η  casual luxury ατμόσφαιρα, καθιστούν το NOBL το νέο business point της πόλης για προσωπική εργασία ή co-working, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετικές δυνατότητες δικτύωσης αλλά και διοργάνωσης μοναδικών εταιρικών events ή ανάδειξης νέων καλλιτεχνών μέσα από εκθέσεις και εικαστικά δρώμενα που πρόκειται να φιλοξενήσει.
Το NOBL Athens αποτελεί τον πρώτο βήμα του πολλά υποσχόμενου εγχειρήματος καθώς το δίκτυο του NOBL συνεχίζει να αναπτύσσεται με ιδιόκτητους και franchise χώρους σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, με επόμενο σταθμό τη Λεμεσό της Κύπρου.

Γνωρίστε όλες τις υπηρεσίες στο www.noblexclusive.com ή με ένα tap στο καινοτόμο one-touch NOBL app!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης