Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναλυτές στο Νταβός: Τα κρυπτονομίσματα δεν βρίσκονται ακόμα στην περιοχή της τεχνολογικής φούσκας

Αναλυτές στο Νταβός: Τα κρυπτονομίσματα δεν βρίσκονται ακόμα στην περιοχή της τεχνολογικής φούσκας
Κατά τη διάρκεια της γνωστής τεχνολογικής φούσκας, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς ήταν πολλά τρισεκατομμύρια
Την εκτίμηση ότι τα κρυπτονομίσματα δεν βρίσκονται ακόμα στην περιοχή της τεχνολογικής φούσκας όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, εξέφρασε στο Νταβός ο Richard Muirhead της Fabric Ventures.
Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της γνωστής τεχνολογικής φούσκας, όπου οι τιμές των μετοχών των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του internet εκτοξεύθηκαν, η κεφαλαιοποίηση των εταιρειών ήταν πολλά τρισεκατομμύρια.
Στον αντίποδα, η κεφαλαιοποίηση των κρυπτονομισμάτων είναι μόλις πάνω από μισό τρισεκατομμύριο.
«Οι τιμές μπορεί να έχουν γίνει λίγο περισσότερο κερδοσκοπικές από ό,τι ίσως θα μπορούσαν να είναι, αλλά βλέπουμε έναν αυξανόμενο αριθμό ομάδων υψηλής ποιότητας που έρχονται και… δημιουργούν ενδιαφέρουσες εφαρμογές.
Και νομίζω ότι χρειάζεται χρόνος...
Πρέπει να κάνουμε υπομονή», είπε.
«Ακόμα δεν βρισκόμαστε στην περιοχή της τεχνολογικής φούσκας όσον αφορά τη συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς.
Κάποιοι από εμάς πιστεύουν ότι αυτό το συγκεκριμένο κύμα ίσως έχει μεγαλύτερο επιρροή από εκείνο στις αρχές του αιώνα» πρόσθεσε ο ίδιος.
Στο ίδιο πάνελ με τον Richard Muirhead βρίσκονταν ο Joe Lubin συνιδρυτής του Ethereum και ο Nic Cary συνιδρυτής της Blockchain, οι οποίοι μίλησαν για το ενδεχόμενο ψηφιακών κερμάτων το 2018.
Ειδικότερο ο Lubin έδωσε παραδείγματα όπου η τεχνολογία blockchain θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων λύσεων από την ταυτότητα έως της συγκέντρωση κεφαλαίων για τις εταιρείες.
«Όλα αυτά τα θεμελιώδη στοιχεία συγκεντρώνονται από εμάς και πολλές άλλες εταιρείες ανά τον κόσμο…
Αυτό αναμένεται να αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο» επεσήμανε.
Από την πλευρά του, ο Cary είπε ότι βλέπει περισσότερους ανθρώπους να πραγματοποιούν συναλλαγές με κρυπτονομίσματα κάτι που θα στηρίξει την ανάπτυξη του.
«Πρέπει να κοιτάξεις στα θεμελιώδη στοιχεία.
Εμείς βλέπουμε αυξήσεις στον όγκο των συναλλαγών και για μένα αυτό είναι ένας από τους πρώτους δείκτες που οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους ζωή και αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον για μένα» είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης