Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιρλανδία: Οι αρχές εξετάζουν περισσότερες από 10 ύποπτες περιπτώσεις της μετάλλαξης Omicron

Ιρλανδία: Οι αρχές εξετάζουν περισσότερες από 10 ύποπτες περιπτώσεις της μετάλλαξης Omicron
Η Ιρλανδία έχει πει στους πολίτες να αποφεύγουν τα μη απαραίτητα ταξίδια σε επτά χώρες της νότιας Αφρικής λόγω των ανησυχιών για την Omicron
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα από 10 ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Omicron του κορωνοϊού εξετάζουν οι υγειονομικές αρχές της Ιρλανδίας, ύστερα από τα αρχικά τεστ που έδειξαν ότι είχαν ένα χαρακτηριστικό που τα διαχωρίζει από το κυρίαρχο στέλεχος Delta.
Ο υπουργός Υγείας, Stephen Donnelly, δήλωσε ότι τα ύποπτα κρούσματα είχαν σταλεί για πλήρη ανάλυση της αλληλούχησης του γονιδιώματος, αλλά είναι πιθανόν οι αξιωματούχοι να επιβεβαιώσουν τις μολύνσεις τις ερχόμενες ημέρες.

«Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε πόσες πολλές περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν», δήλωσε ο Donnelly στο ιρλανδικό δίκτυο Virgin Media News, προσθέτοντας ότι ο αριθμός που εστάλη για πλήρη ανάλυση αλληλούχησης γονιδιώματος είναι λίγο πάνω από 10.
Η Ιρλανδία έχει πει στους πολίτες να αποφεύγουν τα μη απαραίτητα ταξίδια σε επτά χώρες της νότιας Αφρικής λόγω των ανησυχιών για την Omicron -που αρχικά εντοπίστηκε στη Νότια Αφρική- και ίσως επαναφέρει το μέτρο της υποχρεωτικής καραντίνας σε ξενοδοχείο για να ανακόψει την εξάπλωσή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης