Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτο και τραγικό: Τα αμερικανικά CDC παραδέχονται ότι έδωσαν ψευδείς πληροφορίες για την επιτήρηση εμβολίων Covid

Απίστευτο και τραγικό: Τα αμερικανικά CDC παραδέχονται ότι έδωσαν ψευδείς πληροφορίες για την επιτήρηση εμβολίων Covid
Στον βωμό του κέρδους δημόσιοι οργανισμοί που έχουν ευθύνη απέναντι στην δημόσια υγεία πιάστηκαν ψευδόμενοι, οι κυβερνήσεις δέχθηκαν να γίνουν υποχείρια των φαρμακευτικών εταιρών και επέβαλλαν υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό κάτι που έπρεπε να είναι 100% προαιρετικό

Όσο περνάει ο καιρός τόσο θα αποκαλύπτεται η απάτη που στήθηκε γύρω από τα εμβόλια για τον covid 19.
Στον βωμό του κέρδους δημόσιοι οργανισμοί που έχουν ευθύνη απέναντι στην δημόσια υγεία πιάστηκαν ψευδόμενοι, οι κυβερνήσεις δέχθηκαν να γίνουν υποχείρια των φαρμακευτικών εταιρών και επέβαλλαν υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό κάτι που έπρεπε να είναι 100% προαιρετικό.
Συκοφάντησαν όσους είχαν διαφορετική άποψη, και διαίρεσαν την κοινωνία για τα εμβόλια που αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά αλλά πανάκριβα.
Οι φαρμακευτικές εταιρίες κάνουν πάρτι εις βάρος των κορόιδων.

Πως παραπλάνησαν τα αμερικανικά CDC

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) παραδέχονται ότι έδωσαν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επιτήρησης των εμβολίων για τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της ανακριβούς δήλωσης ότι διεξήγαγαν έναν συγκεκριμένο τύπο ανάλυσης.
Επί της ουσίας τα CDC αναγνώρισαν ότι έλεγαν ψέματα όταν μιλούσαν για την διαδικασία επιτήρησης των εμβολίων.
Οι ψευδείς πληροφορίες δόθηκαν ως απαντήσεις στα αιτήματα του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA) για τα αποτελέσματα της επιτήρησης, και αφού το CDC ισχυρίστηκε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 παρακολουθούνται «από τις πιο μεθοδικές προσπάθειες παρακολούθησης της ασφάλειας στην ιστορία των ΗΠΑ».

Καρδιακή Φλεγμονή

Υπήρχαν αναφορές από μια ομάδα που δημιουργήθηκε για να μελετήσει τη φλεγμονή της καρδιάς μετά τον εμβολιασμό αναλύοντας δεδομένα που υποβλήθηκαν στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων παρενεργειών τωνυ εμβολίων (VAERS), ένα σύστημα που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των CDC και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Τα CDC μέχρι τα μέσα του 2021, υποστήριζαν ότι «η συσχέτιση μεταξύ της μυοκαρδίτιδας και του εμβολιασμού με mRNA COVID-19 δεν ήταν γνωστή εκείνη τη στιγμή».
Αυτή η δήλωση ήταν ψευδής, εξαπατώντας εκατομμύρια ανθρώπους στις ΗΠΑ και διεθνώς.
Οι κλινικές δοκιμές των εμβολίων Pfizer και Moderna για τον COVID-19 δεν εντόπισαν ούτε μυοκαρδίτιδα ούτε περικαρδίτιδα, δύο τύπους καρδιακής φλεγμονής.
Αλλά μέχρι τον Απρίλιο του 2021, ο αμερικανικός στρατός σήμανε συναγερμό σχετικά με τη φλεγμονή της καρδιάς μετά τον εμβολιασμό και μέχρι τον Ιούνιο του 2021, τα CDC αναγνώρισαν δημόσια την συσχέτιση των εμβολιασμών με την φλεγμονή της καρδιάς.
Τα CDC διόρθωσαν τα στοιχεία που είχαν παρουσιάσει, αλλά δεν σχολίασαν εάν οι επιστήμονες των CDC είχαν ποτέ αναλύσει τις αναφορές VAERS για τις παρενέργειες των εμβολίων.
Με βάση τα τελευταία επίσημα διαθέσιμα στοιχεία από τα εμβόλια για covid 19 έχουν πεθάνει 30.000 άνθρωποι, μόνο το 2022 έχουν πεθάνει 9.000 άνθρωποι από τα εμβόλια ενώ οι συνολικές παρενέργειες έφθασαν τα 2,251 εκατ

Τι είχαν αναφέρει τα CDC;

Τα CDC είχαν αναφέρει τον Ιανουάριο του 2021 ότι θα πραγματοποιούσαν έναν συγκεκριμένο τύπο ανάλυσης δεδομένων στις εκθέσεις VAERS που αφορούν θανάτους και παρενέργειες από τα εμβόλια… που ονομάζεται Αναλογική Αναφορά (PRR).
Αλλά όταν η Children's Health Defense, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ζήτησε τα αποτελέσματα, τα CDC τόνισε ότι «δεν πραγματοποιήθηκαν PRR από το CDC» και ότι η ανάλυση δεδομένων «είναι έξω από την αρμοδιότητα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων».
Σε ερώτηση στην ηγεσία της ομάδας VAERS των CDC, επισημάνθηκε ότι τα CDC άρχισαν να εκτελούν Αναλογική Αναφορά PRR για τα δεδομένα από τα εμβόλια τον Φεβρουάριο του 2021 και η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι σήμερα».
Τα CDC υποστηρίζουν τώρα ότι τόσο η αρχική απάντηση όσο και οι μεταγενέστερες δηλώσεις ήταν ψευδείς.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ δεν διενεργούσαν ελέγχους PRR μέχρι τις 25 Μαρτίου 2022, ανέφερε επίσημα η εκπρόσωπος των CDC, ενώ η υπηρεσία σταμάτησε να πραγματοποιεί τέτοιους ελέγχους στις 31 Ιουλίου 2022.

Το Children's Health Defense είχε ζητήσει τα PRR που είχαν πραγματοποιήσει τα CDC από την 1η Φεβρουαρίου 2021 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.
Η εκπρόσωπος των αμερικανικών CDC εστίασε στην εμπειρική αμάλυση δεδομένων Bayesian (EB), έναν διαφορετικό τύπο ανάλυσης που η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει υποσχεθεί να πραγματοποιήσει στα δεδομένα VAERS.

Δεν είπαν «ανάλυση δεδομένων γενικά»», δήλωσε στους The Epoch Times ο Josh Guetzkow, ανώτερος λέκτορας στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ που συνεργάζεται με το Children's Health Defense.

«Δεν υπάρχει επίσης κανένας αξιόπιστος λόγος για τον οποίο περίμεναν μέχρι τις 25 Μαρτίου 2022, για να υπολογίσουν τα δεδομένα για τις παρενέργειες με βάση την διαδικασία της Αναλογικής Αναφοράς PRR.
Σημαίνει ότι τα CDC δεν ανέλυσαν τα στοιχεία από το σύστημα VAERS που έδινε έγκαιρα προειδοποιητικά σήματα ασφάλειας για πολύ περισσότερο από ένα χρόνο μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού – κάτι που αποτελεί σημαντική αποτυχία».
Τα CDC επίσης δεν δημοσίευσαν τα αποτελέσματα την διαδικασίας ανάλυσης της Αναλογικής Αναφοράς PRR για τις παρενέργειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης