Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί αναδιατάσσουν τρεις ταξιαρχίες στη Zaporizhia – Προπομπός επίθεσης

Οι Ουκρανοί αναδιατάσσουν τρεις ταξιαρχίες στη Zaporizhia – Προπομπός επίθεσης
Η αναδιάταξη των ουκρανικών μαχητών σε ένα τμήμα της γραμμής εμπλοκής κοντά στο Orekhov και το Gulyaypole βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη
Σχετικά Άρθρα
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις αναδιατάσσουν τρεις ταξιαρχίες, συμπεριλαμβανομένης μιας αερομεταφερόμενης στην περιοχή του Orekhov και του Gulyaypole αποκάλυψε ο Vladimir Rogov, επικεφαλής του κινήματος «We Are Together With Russia».
«Η αναδιάταξη των ουκρανικών μαχητών σε ένα τμήμα της γραμμής εμπλοκής κοντά στο Orekhov και το Gulyaypole βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη: η 46η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία και η 116η και η 118η ταξιαρχία εδαφικής άμυνας.
Αυτές οι ταξιαρχίες αναδιατάσσονται για να αυξήσουν τους υπάρχοντες 12.000 στρατιώτες που βρίσκονται τώρα σε αυτήν την περιοχή.
Ο στόχος είχε τεθεί να επανατοποθετηθούν όλοι πριν από το τέλος αυτής της εβδομάδας», είπε ο Rogov.
Διευκρίνισε ότι αυτές οι ουκρανικές δυνάμεις αναδιατάσσονται από το Pavlograd στην περιοχή Dnepropetrovsk, καθώς και από την περιοχή Poltava, όπου η 46η και η 116η ταξιαρχία βρίσκονται μόνιμα.
Τη Δευτέρα (24/4), ο Rogov είπε στο TASS ότι η Ουκρανία αύξησε την ομάδα μάχης της σε άμεση γειτνίαση με τη γραμμή επαφής κοντά στο Gulyaypole σε 12.000 άνδρες υπό τα όπλα.
Αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι είναι πιθανό να προετοιμάζεται μια επίθεση στη συγκεκριμένη περιοχή της περιοχής Zaporizhia.
Σύμφωνα με τον Rogov, εάν οι ουκρανικές δυνάμεις επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν επίθεση, θα πρέπει να αποφύγουν τις αστικές μάχες λόγω της έλλειψης προσωπικού και πιθανότατα θα επιχειρήσουν να εκτελέσουν μια επιδρομή στην Αζοφική Θάλασσα, ανατολικά της Μελιτόπολης, σε μια προσπάθεια να περικόψουν τη ρωσική χερσαία- γέφυρα στην Κριμαία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης