Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova (Ρωσία): Το Κίεβο θα δώσει ουκρανικό έδαφος στους Δυτικούς

Zakharova (Ρωσία): Το Κίεβο θα δώσει ουκρανικό έδαφος στους Δυτικούς
Ο Zelensky αρνήθηκε να δώσει στους Ουκρανούς την ευκαιρία να κυβερνήσουν την χώρα τους είπε η Zakharova
Σχετικά Άρθρα
Το Κίεβο ετοιμάζεται να δώσει ουκρανικό έδαφος στους Δυτικούς υποστήριξε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Maria Zakharova, η οποία τόνισε ότι η Ουκρανία βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό υπό ξένο έλεγχο.
«Οι αρχές του Κιέβου απλώς περιμένουν και ετοιμάζουν το έδαφος της Ουκρανίας για κατοχή.
Για κατοχή από αυτούς που θα έπρεπε να τους κυβερνούν, από τη στιγμή που ο Zelensky αρνήθηκε στον ουκρανικό λαό την ευκαιρία να κυβερνήσει την χώρα του.
Η Ουκρανία τελεί εδώ και πολύ καιρό υπό ξένο έλεγχο.
Δεν υπάρχει κανένα ίχνος κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Τώρα ο Zelensky καταπιέζει τους Ουκρανούς» ανέφερε η Zakharova, υποστηρίζοντας πως αυτή είναι η αποστολή που του έχει ανατεθεί.

Κανένα μυστικό

«Συνεπώς, είναι απολύτως φυσιολογικό το καθεστώς του Κιέβου να μην έχει και να μην μπορεί να έχει μυστικά από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες» σημείωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η Zakharova και στο ότι το μνημείο «Μητέρα – Πατρίδα» φωτίστηκε με τα χρώματα της αμερικανικής σημασίας την 4η Ιουλίου.
«Αυτή είναι τώρα η πατρίδα τους» επισήμανε η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσίας.

Θα τιμωρηθούν όσοι διαπράττουν εγκλήματα στο Donbass

Επιπλέον, η Zakharova προειδοποίησε ότι όσοι Ουκρανοί στρατιώτες εκτελούν τις εντολές του προέδρου Volodymyr Zelensky και διαπράττουν εγκλήματα κατά του πληθυσμού του Donbass, θα τιμωρηθούν αυστηρά.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ υποστήριξε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις διαπράττουν καθημερινά  τερατώδη εγκλήματα κατά των κατοίκων του Donbass και άλλων ρωσικών επαρχιών που συνορεύουν με την Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης