Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Νέα θέση - κλειδί στο υπουργείο Εξωτερικών για τη διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου από την Ουκρανία

Ρωσία: Νέα θέση  - κλειδί στο υπουργείο Εξωτερικών για τη διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου από την Ουκρανία
Πρόκειται για μια νέα θέση στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών
Ο πρώην πρεσβευτής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Lugansk (LPR) στη Μόσχα, Rodion Miroshnik, διορίστηκε Γενικός Πρέσβης του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, υπεύθυνος για την επίβλεψη των εγκλημάτων του καθεστώτος του Κιέβου, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Maria Zakharova.
Σύμφωνα με αυτήν, πρόκειται για μια νέα θέση στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Η Zakharova. σημείωσε ότι ο Miroshnik, «είναι μέλος μιας ομάδας επαφής για την επίλυση της σύγκρουσης στο Donbass και πάντα υπερασπιζόταν σταθερά τη θέση του σε διάφορες ρωσικές και διεθνείς πλατφόρμες».
Η Ζakharova εξήγησε ότι ο Miroshnik, θα είναι επιφορτισμένος με την εκπροσώπηση του υπουργείου Εξωτερικών στην επικοινωνία με άλλες ομοσπονδιακές και περιφερειακές κυβερνητικές υπηρεσίες που αξιολογούν νομικά τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου, καθώς και την προετοιμασία εκθέσεων για τα πιο υψηλού προφίλ εγκλήματα κατά πολιτών, αιχμαλώτων πολέμου, γιατρών , δημοσιογράφων και ιερέων.
Σύμφωνα με αυτήν, η διασφάλιση ότι το Κίεβο θα τιμωρηθεί αναπόφευκτα για τα εγκλήματά του «απαιτεί την καλά συντονισμένη κοινή εργασία όλων των ρωσικών κυβερνητικών υπηρεσιών που είναι υπεύθυνες για αυτό το θέμα».
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών καθόρισε αυτή τη νέα θέση ειδικά για να ενισχύσει αυτές τις δραστηριότητες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης