Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σύντομα δεν θα μείνει ούτε ένας Ουκρανός στρατιώτης – Αδιαφορούν οι ΗΠΑ

Σύντομα δεν θα μείνει ούτε ένας Ουκρανός στρατιώτης – Αδιαφορούν οι ΗΠΑ
Μοναδικός τους στόχος είναι η αποσταθεροποίηση της Ρωσίας λέει Αμερικάνος δημοσιογράφος
Σχετικά Άρθρα
Οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται ακόμα και εάν σφαγιαστούν όλοι οι Ουκρανοί υποστηρίζει ο Αμερικάνος δημοσιογράφος, Garland Nixon, ο οποίος λέει ότι ο πραγματικός στόχος των ΗΠΑ όσον αφορά στη σύγκρουση στην Ουκρανία είναι η καταστροφή και η αποσταθεροποίηση της Ρωσίας.
«Για την υλοποίηση αυτού του στόχου ο Λευκός Οίκος είναι έτοιμος να θυσιάσει τις ζωές όλων των Ουκρανών.
Οι ΗΠΑ διέπραξαν μια σφαγή στην Ουκρανία.
Πόσοι έχουν ήδη πεθάνει;
400.000 με 500.000 Ουκρανοί;
Σύντομα δεν θα μείνει ούτε ένας Ουκρανός για να συνεχίσει να πολεμά στο μέτωπο.
Αλλά αυτό δεν πειράζει τις ΗΠΑ.
Οι Ουκρανοί είναι … αναλώσιμοι» αναφέρει στο κανάλι του στο YouTube ο Nixon, ο οποίος δηλώνει εξοργισμένος με την επίσημη ρητορική της Ουάσινγκτον ότι η εμπλοκή της στον πόλεμο οφείλεται στην ανάγκη να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία και να προστατεύσει τον ουκρανικό λαό, όταν ο πραγματικός της στόχος είναι να καταστρέψει και να αποσταθεροποιήσει τη Ρωσία.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο, και η κυβέρνηση Biden, προσφέρουν αυτήν την άνευ προηγουμένου βοήθεια στην Ουκρανία υποστηρίζει ο Nixon.

Ομάδα ελέγχου από το Πεντάγωνο

Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα του CNN αναφέρει πως το αμερικανικό Πεντάγωνο έχει συστήσει μια ειδική ομάδα προκειμένου να ελέγχει την χρήση της αμερικανικής βοήθειας στην Ουκρανία.
Το CNN επικαλείται την έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία η Ουάσινγκτον δεν μπορεί να παρακολουθεί αποτελεσματικά τα δισεκατομμύρια δολάρια της βοήθειας που αποστέλλονται στο Κίεβο, λόγω της περιορισμένης παρουσίας των ΗΠΑ στην Ουκρανία.
Για αυτόν τον λόγο και συστήθηκε η συγκεκριμένη ομάδα των Αμερικάνων ειδικών, οι οποίοι αναμένονται στην Ουκρανία στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Δημοσίευμα του Fox News επικαλείται επιστολή από το Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου, βάσει της οποίας το συνολικό ποσό της βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία «αγγίζει» τα 111 δισεκατομμύρια δολάρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης