Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιράν: Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει τα «εγκλήματα πολέμου» προτού να είναι «πολύ αργά» - Η σύγκρουση θα γενικευθεί

Ιράν: Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει τα «εγκλήματα πολέμου» προτού να είναι «πολύ αργά» - Η σύγκρουση θα γενικευθεί
Οποιοδήποτε βήμα κάνει [η Hezbollah] θα προκαλέσει τεράστιο σεισμό στη σιωνιστική οντότητα», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Hossein Amir-Abdollahian
Το Ιράν ζήτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις του στη Γάζα, προειδοποιώντας ότι ο πόλεμος θα μπορούσε να επεκταθεί σε άλλα μέρη της Μέσης Ανατολής εάν η Hezbollah συμμετάσχει στη μάχη, προσθέτοντας ότι το Ισραήλ μπορεί να υποστεί «έναν τεράστιο σεισμό».
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Hossein Amir-Abdollahian δήλωσε σε δημοσιογράφους στη Βηρυτό ότι η ομάδα της Hezbollah του Λιβάνου έχει λάβει υπόψη όλα τα σενάρια ενός πολέμου και το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει αμέσως τις επιθέσεις του στη Γάζα.
Ο Hossein Amir-Abdollahian δληλωσε ότι συνάντησε τον ηγέτη της Hezbollah, Sayyed Hassan Nasrallah, «Γνωρίζω τα σενάρια που έχει θέσει σε εφαρμογή η Hezbollah.
Οποιοδήποτε βήμα θα κάνει η αντίσταση [η Hezbollah] θα προκαλέσει τεράστιο σεισμό στη σιωνιστική οντότητα», είπε.
«Θέλω να προειδοποιήσω τους εγκληματίες πολέμου και όσους υποστηρίζουν αυτήν την οντότητα πριν να είναι πολύ αργά να σταματήσουν τα εγκλήματα κατά των αμάχων στη Γάζα, γιατί μπορεί να είναι πολύ αργά σε λίγες ώρες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης