Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση με 30 ρουκέτες δέχθηκε το βόρειο Ισραήλ – Η Hezbollah χτύπησε με πυραύλους στρατιωτικές θέσεις

Επίθεση με 30 ρουκέτες δέχθηκε το βόρειο Ισραήλ – Η Hezbollah χτύπησε με πυραύλους στρατιωτικές θέσεις
Μαχητές της σιιτικής Hezbollah επιτέθηκαν σε ισραηλινές στρατιωτικές θέσεις στη Menara και στο Raheb, στοχεύοντάς τες με κατευθυνόμενους πυραύλους
Οι Ταξιαρχίες Izz ad-Din al-Qassam, η στρατιωτική πτέρυγα της Hamas, ανέφεραν ότι εκτόξευσαν 30 ρουκέτες από το νότιο Λίβανο προς το Ισραήλ.
Δεν υπήρξαν δηλώσεις από την ισραηλινή διοίκηση για την επίθεση των Παλαιστινίων.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις, σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ήχησαν πολλές φορές στους οικισμούς Betzet, Hanita και Shlomi, που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο.
Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jadeed ανέφερε ότι δεν έφτασαν όλοι οι πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από τη στρατιωτική πτέρυγα της Hamas και μερικοί από αυτούς έπεσαν στο ακρωτήριο Ras al-Naqoura, όπου βρίσκεται η έδρα της Προσωρινής Δύναμης του ΟΗΕ στον Λίβανο.
Νωρίτερα, μαχητές της σιιτικής Hezbollah επιτέθηκαν σε ισραηλινές στρατιωτικές θέσεις στη Menara και στο Raheb, στοχεύοντάς τες με κατευθυνόμενους πυραύλους.
Οι στρατώνες στο Zarit και στο Shumir δέχθηκαν βομβαρδισμούς, οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές σε ένα διοικητήριο και παρατηρητήριο και αχρήστευσαν τεχνικό εξοπλισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης