Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καυστική απάντηση Zakharova σε Biden: «Έξυπνη επένδυση» οι πόλεμοι, επειδή δεν γίνονται στο έδαφος των ΗΠΑ

Καυστική απάντηση Zakharova σε Biden: «Έξυπνη επένδυση» οι πόλεμοι, επειδή δεν γίνονται στο έδαφος των ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ «δεν ενδιαφέρονται για το κόστος που βαρύνει τους άλλους»
Το υπουργείο Εξωτερικών της Μόσχας σχολίασε το αίτημα του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden προς το Κογκρέσο για επείγουσα βοήθεια στην Ουκρανία και το Ισραήλ, ύψους 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δηλώνοντας ότι οι πόλεμοι είναι μια «έξυπνη επένδυση» επειδή δεν γίνονται σε αμερικανικό έδαφος.
«Παλιά το έλεγαν "αγώνας για την ελευθερία και τη δημοκρατία".
Τώρα αποδεικνύεται ότι είναι απλώς υπολογισμοί.
Πάντα έτσι ήταν, απλώς κορόιδεψαν τον κόσμο χρησιμοποιώντας αξίες τις οποίες η Ουάσιγκτον δεν υποστήριξε ποτέ πραγματικά» ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova στο λογαριασμό της στο Telegram.

Οι ΗΠΑ «δεν ενδιαφέρονται για το κόστος που βαρύνει τους άλλους»

Η Zakharova συνέχισε υποστηρίζοντας ότι οι πόλεμοι ήταν παραδοσιακά «έξυπνες επενδύσεις» για την Ουάσιγκτον, καθώς δεν έλαβαν χώρα σε αμερικανικό έδαφος, και ότι οι ΗΠΑ
«δεν ενδιαφέρονται για το κόστος που βαρύνει τους άλλους».
«Όπως λένε, δεν έχουμε προσωπικά μαζί σου, είναι μόνο δουλειά», είπε δηκτικά η Zakharova.
Στην ομιλία από το Οβάλ Γραφείο την Πέμπτη, ο Biden είπε ότι θα στείλει στο Κογκρέσο «επείγον αίτημα προϋπολογισμού» 100 δισεκ. δολαρίων την Παρασκευή για να χρηματοδοτήσει τις ανάγκες εθνικής ασφάλειας της Αμερικής και για να στηρίξει τους «κρίσιμους εταίρους» της, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ και της Ουκρανίας.
«Είναι μια έξυπνη επένδυση που θα αποφέρει μερίσματα για την αμερικανική ασφάλεια για γενιές» υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης