Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανησυχητικό σημάδι για τη Δύση – Εάν ο Zelensky δεν γνώριζε για τους Nord Stream

Ανησυχητικό σημάδι για τη Δύση – Εάν ο Zelensky δεν γνώριζε για τους Nord Stream
Σε αυτήν την περίπτωση αποδεικνύεται πως το Κίεβο δεν ελέγχει την κατάσταση στην Ουκρανία λέει η Ρωσία
Ανησυχητικό σημάδι για τη Δύση χαρακτηρίζει η Ρωσία το ενδεχόμενο ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky να μην είχε ιδέα και να μην γνώριζε για την επίθεση στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream.
«Το συμπέρασμα ότι ο Zelensky μπορεί να μην γνώριζε την πιθανή εμπλοκή των ουκρανικών δυνάμεων ασφαλείας στις τρομοκρατικές επιθέσεις στους Nord Stream είναι ένα ανησυχητικό σημάδι, μεταξύ άλλων και για τη Δύση: διότι τότε αποδεικνύεται ότι το καθεστώς του Κιέβου δεν ελέγχει την κατάσταση στην χώρα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
Υπενθυμίζεται πως σε δημοσίευμα της η Washington Post κατονόμασε τον 48χρονο Ουκρανό συνταγματάρχη Roman Chervinsky ως «συντονιστή» της επίθεσης στους αγωγούς Nord Stream, ενώ επισημαίνεται πως δεν έδρασε μόνος του και δεν συμμετείχε στον σχεδιασμό της επιχείρησης.
«Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος Zelensky ενδεχομένως να μην γνώριζε για αυτές τις ενέργειες των υφισταμένων του» είπε ο Peskov, ο οποίος έκανε λόγο για ένα εξαιρετικά ανησυχητικό σημάδι όσον αφορά την ασφάλεια στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης