Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vadim Karasev (Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας): Η Ουκρανία δεν θα επιτεθεί στην Κριμαία

Vadim Karasev (Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας): Η Ουκρανία δεν θα επιτεθεί στην Κριμαία
Oι πολιτικοί δεν θα τολμήσουν να επιτεθούν στη ρωσική χερσόνησο, αφού σχεδόν όλοι «δεν καταλαβαίνουν ποιο είναι το νόημα του πολέμου»
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν την Κριμαία ακόμη και με εντολή των ουκρανικών αρχών, δήλωσε ο Vadim Karasev, διευθυντής του Ουκρανικού Ινστιτούτου Παγκόσμιων Στρατηγικών.
«Ο στρατός θα πει στους πολιτικούς: «ή θα ενταχθούμε στο ΝΑΤΟ, θα μεταρρυθμίσουμε τον στρατό σύμφωνα με τα πρότυπα, θα προετοιμάσουμε άμυνα σε περίπτωση που η Ρωσία ετοιμάζει επίθεση, γιατί δεν θα επιτρέψει στην Ουκρανία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ», ή πολιτικοί θα πουν στους στρατιωτικούς: Πηγαίνετε στην Κριμαία.
Τότε ετοιμάζουν ένα στρατιωτικό σχέδιο για την Κριμαία, αλλά ο Zaluzhny ο αρχηγός του στρατού τους λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα.
Εάν δεν υπάρχει κανείς στρατιώτης, μπορείτε να στρατολογήσετε, αλλά και πάλι δεν υπάρχει τίποτα….
Τι νόημα έχει - θα στρατολογήσει νέους, αλλά πώς θα πολεμήσουν;
Τότε απλά θα συλληφθούν ή θα σκοτωθούν».
Εξήγησε ότι οι πολιτικοί δεν θα τολμήσουν να επιτεθούν στη ρωσική χερσόνησο, αφού σχεδόν όλοι «δεν καταλαβαίνουν ποιο είναι το νόημα του πολέμου».
Σύμφωνα με τον Putin δεν χρειάζεται εδάφη, αλλά την ουδετερότητα της Ουκρανίας και την απουσία απειλών από την πλευρά της υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης