Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θέρισαν… και πάλι οι Kinzhal – Zaluzhny (Ουκρανία): Χτυπήθηκαν κρίσιμες στρατιωτικές και βιομηχανικές υποδομές

Θέρισαν… και πάλι οι Kinzhal – Zaluzhny (Ουκρανία): Χτυπήθηκαν κρίσιμες στρατιωτικές και βιομηχανικές υποδομές
Ο επικεφαλής του ουκρανικού στρατού δεν έδωσε λεπτομέρειες για το τι είδους στόχους έπληξαν οι Ρώσοι
Ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα σε κρίσιμες στρατιωτικές και βιομηχανικές υποδομές της Ουκρανίας προκάλεσε η σημερινή πυραυλική επίθεση της Ρωσίας, η οποία διήρκεσε πάνω από 2 ώρες.
Σε ανακοίνωση του το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανέφερε πως οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν μαζική επίθεση με τους υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal κατά στόχων σε στρατιωτικές και βιομηχανικές υποδομές της Ουκρανίας.
«Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε ομαδικό χτύπημα με όπλα μεγάλης εμβέλειας και υψηλής ακρίβειας, συμπεριλαμβανομένου του υπερηχητικού συστήματος πυραύλων Kinzhal, κατά εγκαταστάσεων του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος της Ουκρανίας» ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, επισημαίνοντας πως επίθεση με πυρά πυροβολικού και drones έγινε σε 108 περιοχές, κατά 113 μονάδων του πυροβολικού των Ουκρανών που βρίσκονταν σε θέσεις μάχης.

Επιβεβαίωσε και ο Zaluzhny

Τα πυραυλικά «χτυπήματα» επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, Valery Zaluzhny, ο οποίος σε ανάρτηση του στο Telegram έκανε λόγο για ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
«Κρίσιμες υποδομές, αστικές, βιομηχανικές και στρατιωτικές δέχθηκαν επίθεση» ανέφερε ο Zaluzhny χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους στόχους που επλήγησαν.
Σημειώνεται νωρίτερα σήμερα Δευτέρα 8/1 το πρωί οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας, όπως στο Krivoy Rog, στο Kharkiv, στο Dnepropetrovsk, στο Khmelnitsky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης