Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι χτυπούν τους Ουκρανούς με… όπλα της Δύσης – Κοντά στην ήττα το Κίεβο

Οι Ρώσοι χτυπούν τους Ουκρανούς με… όπλα της Δύσης – Κοντά στην ήττα το Κίεβο
Η ηγεσία της Ουκρανίας δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία της σύγκρουσης
Οι Ρώσοι στρατιώτες χτυπούν τους Ουκρανούς με όπλα της Δύσης αναφέρει σε άρθρο του στο InfoBRICS ο αρθρογράφος Lucas Leiros.
Όπως υποστηρίζει, ο ρωσικός στρατός έχει εντείνει τις επιθέσεις του κατά των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και κερδίζει νέα εδάφη, γεγονός που τον έχουν φέρει σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις όπου ήταν αποθηκευμένα διάφορα οπλικά συστήματα της Δύσης.
Σύμφωνα με τον Leiros, η στρατηγική των Ρώσων να διεξάγουν συνεχείς και έντονες στρατιωτικές επιχειρήσεις προκάλεσε μη αναστρέψιμη ζημιά στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, από τις οποίες και εξάντλησε γρήγορα το αμυντικό οπλοστάσιο της.
Ο ειδικός υποστηρίζει ότι εξαιτίας της μείωσης της βοήθειας από τις ΗΠΑ αλλά και της έλλειψης πυραύλων για τα αντιαεροπορικά συστήματα, η κατάσταση για την Ουκρανία θα γίνει πολύ χειρότερη, καθώς το Κίεβο θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτο σε ρωσικά πλήγματα.
«Όλα αυτά φέρνουν την ηγεσία της Ουκρανίας ολοένα και πιο κοντά στην ήττα, εμποδίζοντας την να αλλάξει την πορεία της σύγκρουσης» τονίζει ο Leiros.
Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε πως από την αρχή του 2024, ο ρωσικός στρατός έχει επιφέρει 41 πλήγματα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και υποδομές των Ουκρανών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης