Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκηνοθεσία για Όσκαρ: Ιταλίδα σκηνοθέτησε 17 εγκυμοσύνες, γέννησε 5 παιδιά, έκανε 12 αποβολές για 110.000 ευρώ

Σκηνοθεσία για Όσκαρ: Ιταλίδα σκηνοθέτησε 17 εγκυμοσύνες, γέννησε 5 παιδιά, έκανε 12 αποβολές για 110.000 ευρώ
Σύμφωνα με την εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, η 50χρονη προκάλεσε ζημία 110.000 ευρώ στο ιταλικό δημόσιο, στήνοντας την περίτεχνη απάτη
Περίπτωση για βραβείο Όσκαρ συνιστά το κόλπο που έστησε μια 50χρονη σήμερα Ιταλίδα για να αποσπάσει επιδόματα από το ιταλικό δημόσιο, ύψους 110.000 ευρώ!
Η 50χρονη Barbara Ioele υποστηρίζει ότι μέσα σε 24 χρόνια έμεινε έγκυος 17 φορές, με τις κυήσεις της να οδηγούν στη γέννηση πέντε υγιέστατων παιδιών, και σε 12 αποβολές.
Η τελευταία εγκυμοσύνη της Ioele τον Μάρτιο του 2022 κίνησε τις υποψίες των Αρχών και έτσι άρχισαν να την παρακολουθούν.
Σήμερα ισχυρίζονται ότι έχουν στη διάθεση τους ατράνταχτα στοιχεία ότι και οι υπόλοιπες 17 εγκυμοσύνες της ήταν ψέμα, αφού, προκειμένου να γίνει πιστευτή δεν δίσταζε να κάνει τις καθημερινές της δουλειές, φορώντας μαξιλαράκι από αυτά που φορούν οι ηθοποιοί.
Ο σύντροφός της και συγκατηγορούμενος της «έσπασε» κατά την διάρκεια της ανάκρισης και ομολόγησε ότι η Ioele δεν έμεινε ποτέ έγκυος.
«Ήξερα πολύ καλά ότι δεν ήταν έγκυος» είπε και επεσήμανε ότι έμαθε για τη δράση της το 2012, όταν άρχισαν να βγαίνουν.
Σύμφωνα με την εισαγγελέα που ανέλαβε την εξυχνίαση και χειρισμό της υπόθεσης, η 50χρονη προκάλεσε ζημία 110.000 ευρώ στο ιταλικό δημόσιο, στήνοντας την περίτεχνη απάτη, που περιλάμβανε την κλοπή πιστοποιητικών γέννησης και την πλαστογράφηση υπογραφών.
Η ίδια, μόλις συνελήφθη υποστήριξε ότι δεν είχε στόχο της να αποσπάσει χρήματα από το ιταλικό δημόσιο, αλλά ότι πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης