Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από βόμβα σε βόμβα η Γερμανία: Το υπουργείο Άμυνας παραδέχθηκε την υποκλοπή στις συνομιλίες αξιωματικών για Κριμαία

Από βόμβα σε βόμβα η Γερμανία: Το υπουργείο Άμυνας παραδέχθηκε την υποκλοπή στις συνομιλίες αξιωματικών για Κριμαία
Το γερμανικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε στο γερμανικό πρώτο κανάλι ARD ότι υπήρξαν υποκλοπές συνομιλιών αξιωματικών του γερμανικού στρατού
Σχετικά Άρθρα
Συγκλονισμένη είναι η Γερμανία με τις συνεχείς αποκαλύψεις για τη συνομιλία Γερμανών ανώτατων αξιωματικών για το σχεδιαζόμενο χτύπημα με πυραύλους Taurus στη Γέφυρα της Κριμαίας.
Το γερμανικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε στο γερμανικό πρώτο κανάλι ARD ότι υπήρξαν υποκλοπές συνομιλιών αξιωματικών του γερμανικού στρατού, ανέφερε η τηλεοπτική πύλη ειδήσεων του καναλιού Tagesschau.
«Εκτιμούμε ότι μια συνομιλία έχει υποκλαπεί στον τομέα της Luftwaffe (Γερμανική Πολεμική Αεροπορία).
Προς το παρόν, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα εάν έγιναν αλλαγές στην ηχογραφημένη ή μεταγραμμένη έκδοση που διανεμήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου.

Έρευνα ζητά ο Scholz

Ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ιταλία το Σάββατο (2/3/2024) δήλωσε πως θα ξεκαθαρίσει αμέσως την κατάσταση με την καταγραφή της συνομιλίας των στρατιωτικών των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων για την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας, αναφέρει το DPA.
Ο Scholz υποσχέθηκε άμεση έρευνα μετά τη ρωσική δημοσίευση μιας ηχογραφημένης συζήτησης για υποστήριξη στην Ουκρανία από αξιωματικούς της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο Γερμανός καγκελάριος τόνισε επίσης ότι αυτό το περιστατικό διερευνάται «πολύ προσεκτικά, εντατικά και γρήγορα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης