Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Έρχονται και νέες αποκαλύψεις μετά τη διαρροή με Γερμανούς αξιωματικούς και επίθεση σε Κριμαία

Ρωσία: Έρχονται και νέες αποκαλύψεις μετά τη διαρροή με Γερμανούς αξιωματικούς και επίθεση σε Κριμαία
Αναμονή συστήνει στους αναγνώστες η Margarita Simonyan που δημοσίευσε την ηχογραφημένη συνομιλία των Γερμανών αξιωματικών για την Κριμαία  
Η αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT Margarita Simonyan προαναγγέλλει νέες αποκαλύψεις μετά τη δημοσίευση ηχογραφημένης συνομιλίας μεταξύ Γερμανών αξιωματικών για την επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας.
«Εκεί από όπου την πήρα (σ.σ. ηχογραφημένη συνομιλία), δεν είναι πια εκεί. Αν πάρω περισσότερες, θα δημοσιεύσω περισσότερες. Περιμένετε», έγραψε στο κανάλι της στο Telegram.
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, η Simonyan, δημοσίευσε στο κοινωνικό δίκτυο VKontakte το πλήρες κείμενο μιας συνομιλίας μεταξύ Γερμανών αξιωματικών που συζητήσουν πώς «θα βομβαρδίσουν την Κριμαία».
Βάσει των στοιχείων αυτών, η συνομιλία έγινε στις 19 Φεβρουαρίου ανάμεσα στον επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων και ασκήσεων της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας της Bundeswehr, Frank Graefe, στον επιθεωρητή της Πολεμικής Αεροπορίας, Ingo Gerhartz και σε δύο ακόμα αξιωματικούς του κέντρου αεροπορικών επιχειρήσεων της Bundeswehr.
Οι Γερμανοί αξιωματικοί φέρεται να συζητούν πως είναι δυνατή η μεταφορά στην Ουκρανία 100 πυραύλων Taurus, σε δύο παρτίδες των 50 και αναφέρονται στο σενάριο να πληγεί η γέφυρα.
«Η γέφυρα είναι δύσκολο να χτυπηθεί στα ανατολικά.
Είναι ένας αρκετά μικρός στόχος, αλλά οι Taurus μπορούν να το κάνουν.
Μπορούν να χτυπηθούν και αποθήκες πυρομαχικών» φέρεται να λέει ένας εκ των Γερμανών αξιωματούχων, με τον Gerhartz να συμφωνεί ότι οι πύραυλοι Taurus μπορεί να φέρει ένα επιτυχημένο πλήγμα στη Γέφυρα της Κριμαίας, εάν χρησιμοποιηθεί ένα μαχητικό Rafale».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης