Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ - Ισραήλ: Η στρατιωτική επέμβαση στη Rafah στην ατζέντα των συνομιλιών Biden-Netanyahu

ΗΠΑ - Ισραήλ: Η στρατιωτική επέμβαση στη Rafah στην ατζέντα των συνομιλιών Biden-Netanyahu
«Ο Πρόεδρος Biden μίλησε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu για να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις στο Ισραήλ και τη Γάζα» λέει ο Λευκός Οίκος
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu συζήτησαν τον πόλεμο στη Γάζα και την επικείμενη στρατιωτική επέμβαση των IDF στη Rafah σε τηλεφωνική επικοινωνία, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.
«Ο Πρόεδρος Biden μίλησε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu για να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις στο Ισραήλ και τη Γάζα, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στη Rafah και των προσπαθειών για αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.
Επιπλέον, το γραφείο του Biden ανακοίνωσε ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνομιλίας μεταξύ των δύο ανδρών αργότερα.
Υπενθυμίζεται στην περιοχή Rafah της νότιας Γάζας έχουν καταφύγει πάνω από 1,5 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι , πολλοί εκ των οποίων εκτοπίστηκαν από τις ισραηλινές επιθέσεις.
Πάντως, ο Netanyahu παραμένει σταθερός στη γραμμή του ότι η «ολική νίκη» του Ισραήλ και η επέμβαση στην περιοχή αποτελεί τον μόνο τρόπο για να εξουδετερωθεί η Hamas.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης