Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dogu Perincek (Αρχηγός Τουρκικού Κόμματος Vatan): Οι ΗΠΑ και ο Biden βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus για 3 λόγους

Dogu Perincek (Αρχηγός Τουρκικού Κόμματος Vatan): Οι ΗΠΑ και ο Biden βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus για 3 λόγους
Οι ΗΠΑ θέλουν να σύρουν την Ευρώπη στον πόλεμο της Ουκρανίας λέει ο Dogu Perincek
Ο αρχηγός του τουρκικού κόμματος Vatan (Πατρίδα), Dogu Perincek, πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο πρόεδρος Biden προσωπικά βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο Δημαρχείο Crocus στην περιοχή της Μόσχας.
Η «Μητέρα Πατρίδα» είναι ένα αριστερό κόμμα, που στέκεται στις θέσεις του πρώτου προέδρου της Τουρκίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και έχει αντιδυτικό και αντιαμερικανικό προσανατολισμό.
Το κόμμα θεωρεί τον εαυτό του διάδοχο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Εργατών και Αγροτών, που δημιουργήθηκε το 1919.
Δεν εκπροσωπείται στο τουρκικό κοινοβούλιο, αλλά είναι μια δύναμη με επιρροή.
"Με τον μεγεθυντικό φακό του Nat Pinkerton στο χέρι, κορυφαίοι και Τούρκοι ειδικοί στον τομέα της τρομοκρατίας άρχισαν να αναζητούν και να συζητούν τα δακτυλικά αποτυπώματα της τρομοκρατικής οργάνωσης που πραγματοποίησε την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα.
Αυτή είναι αναμφίβολα μια "αποστολή ασφαλείας".
Η ασφάλεια είναι τα "καρφιά" και κυνόδοντες του αμερικανικού βαθέως κράτους"...
Η φλυαρία για την ταυτότητα μιας τρομοκρατικής οργάνωσης καλύπτει στην πραγματικότητα τον τρομοκρατικό μηχανισμό του Biden", δήλωσε ο Dogu Perincek.
Σύμφωνα με τον Dogu Perincek, υπάρχουν τρεις λόγοι που δείχνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Biden προσωπικά βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή της Μόσχας.
Για τρεις λόγους: πρώτον, για να σύρει την Ευρώπη στον πόλεμο της Ουκρανίας.
Στη Γαλλία και τη Γερμανία, για να συσπειρωθούν οι νέοι που πάνε στο θάνατο, χρειαζόμαστε φάρμακα που είναι πιο αποτελεσματικά από τα «τύμπανα του πολέμου».
Αλλά σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία, τα εθνικιστικά κόμματα όπως η Le Pen και το Εναλλακτικό Κόμμα, που είναι φιλικά προς τη Ρωσία και αντίθετα στον έλεγχο των ΗΠΑ, ενισχύονται και έρχονται στην εξουσία.
Σε αυτή την κατάσταση, οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται μεγάλες προκλήσεις», σημείωσε ο πολιτικός.
Δεύτερον, σύμφωνα με τον Perincek, να εμποδίσει την άνοδο του Trump στην εξουσία.
"Έτσι, ο Trump έχει περάσει την κόκκινη γραμμή του αμερικανικού βαθέως κράτους και τώρα οι συνωμοσίες του εξωτερικού πρέπει να αντεπιτεθούν.
Τρίτον, ίσως, να σύρουν τη Ρωσία σε εσωτερικές διαμάχες".

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης