Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θανάσιμο πλήγμα Ισραήλ στην καρδιά της Hamas - Νεκρά 3 παιδιά και 3 εγγόνια του ηγέτη της Ismail Haniyeh

Θανάσιμο πλήγμα Ισραήλ στην καρδιά της Hamas - Νεκρά 3 παιδιά και 3 εγγόνια του ηγέτη της Ismail Haniyeh
Σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Γάζα συγγενείς του ηγέτη της Hamas
Το πρακτορείο ειδήσεων Shehab μεταδίδει ότι τρεις από τους γιους του ηγέτη της Hamas, Ismail Haniyeh και τρία εγγόνια σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Γάζα.
Σχετικά με την αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ που σκότωσε μέλη της οικογένειάς του, ο ηγέτης της Hamas Ismail Haniyeh έκανε γνωστό στο Al Jazeera ότι τα παιδιά του επισκέπτονταν συγγενείς για το Eid στον προσφυγικό καταυλισμό Shati στη βόρεια Γάζα, όταν έγιναν στόχος.
Ο αρχηγός της σουίττικης παλαιστινιακής οργάνωσης αποδοκίμασε αυτό που περιέγραψε ως ωμή βαρβαρότητα του Ισραήλ, αλλά τόνισε ότι οι Παλαιστίνιοι ηγέτες δεν θα υποχωρήσουν εάν στοχοποιηθούν οι οικογένειες και τα σπίτια τους.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο εγκληματίας εχθρός οδηγείται από το πνεύμα της εκδίκησης και το πνεύμα της δολοφονίας και της αιματοχυσίας και δεν τηρεί κανένα πρότυπο ή νόμο», επεσήμανε ο Haniyeh, προσθέτοντας ότι 60 μέλη της οικογένειάς του έχουν σκοτωθεί από το έναρξη του πολέμου.
«Είδαμε ότι παραβιάζει τα πάντα στη γη της Γάζας. Γίνεται πόλεμος εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας. Υπάρχει μαζική μετακίνηση», κατέληξε αντιδρώντας στην είδηση του θανάτου συγγενών του από επιδρομές των IDF.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης