Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Al Hadath ανατρέπει όσα ξέραμε για την επίθεση στο Ιράν - Αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος του Ισραήλ

Το Al Hadath ανατρέπει όσα ξέραμε για την επίθεση στο Ιράν - Αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος του Ισραήλ
Όπως διευκρινίζει η Al Hadath, κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης στο ιρανικό έδαφος, «εκτοξεύτηκαν τρεις πύραυλοι»
Πολύς λόγος έχει γίνει για την ομολογουμένως ... περιορισμένης και συμβολικής ισχύος επίθεση με drones του Ισραήλ στα ιρανικά εδάφη που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 19/4.
Ωστόσο, το Al Hadath διευκρινίζει τώρα την πραγματική στόχευση της επίθεσης του Ισραήλ, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικό του ρεπορτάζ του σαουδαραβικού μέσου, ήταν να πλήξει και κατ' επέκτασιν απενεργοποιήσει το σύστημα αεράμυνας που προστατεύει την ιρανική πυρηνική εγκατάσταση στο Natanz στην επαρχία Isfahan.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το Ισραήλ επιτέθηκε σε «ένα σύστημα ραντάρ που θα πρέπει να διασφαλίζει την ασφάλεια της πυρηνικής εγκατάστασης Natanz».
Όπως διευκρινίζει η Al Hadath, κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης στο ιρανικό έδαφος, «εκτοξεύτηκαν τρεις πύραυλοι».
Επισημαίνεται ότι από την πλευρά τους, τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν μεταδέδωσαν πως η αποψινή αεροπορική επιδρομή από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ενδέχεται να είχε στόχο την 8η Τακτική Αεροπορική Βάση της Ιρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, εντός του Διεθνούς Αεροδρομίου του Isfahan, η οποία περιέχει πολλαπλές Μοίρες Μαχητικών Αεροσκαφών F-14 «Tomcat».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης