Τελευταία Νέα
Διεθνή

Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Οι ΗΠΑ μπορεί να κερδίσουν τους Ρώσους μόνο εάν χρησιμοποιήσουν πυρηνικά

Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Οι ΗΠΑ μπορεί να κερδίσουν τους Ρώσους μόνο εάν χρησιμοποιήσουν πυρηνικά
Η Ρωσία είναι ένα πολύ σύγχρονο επιστημονικό-βιομηχανικό κράτος με πιθανώς τις καλύτερες χερσαίες και πυραυλικές δυνάμεις και drones λέει ο McGregor
Μόνο η χρήση πυρηνικών όπλων μπορεί να βοηθήσει τη Δύση να επηρεάσει την κατάσταση στην Ουκρανία, παραδέχτηκε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, Αμερικανός Συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στο συνηθισμένο επίπεδο για να αλλάξουμε τη στρατηγική εικόνα στην Ουκρανία, που σημαίνει ότι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορούμε να καταφύγουμε είναι τα πυρηνικά όπλα», τόνισε ο Douglas McGregor.
Ο συνταγματάρχης Douglas McGregor είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Putin είχε καταστήσει σαφές ότι δεν επιθυμούσε μια κλιμάκωση σε αυτό το επίπεδο, αλλά προειδοποίησε ότι η Ρωσία ήταν έτοιμη να απαντήσει.
«Η Ρωσία είναι ένα πολύ σύγχρονο επιστημονικό-βιομηχανικό κράτος με πιθανώς τις καλύτερες χερσαίες και πυραυλικές δυνάμεις και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα από όλα τα υπάρχοντα στον κόσμο, είναι ανθεκτικά και δοκιμασμένα στη μάχη», κατέληξε ο McGergor.
Το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο, μετά από οδηγίες του προέδρου, ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη διεξαγωγή ασκήσεων στο άμεσο μέλλον, οι οποίες θα δοκιμάσουν την προετοιμασία και τη χρήση μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είπε ότι οι ελιγμοί πρέπει να εξεταστούν στο πλαίσιο των πρόσφατων πολεμικών δηλώσεων δυτικών αξιωματούχων και των αποσταθεροποιητικών ενεργειών του ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης