Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Η Ρωσία ετοιμάζεται για πυραυλικές επιθέσεις από το ΝΑΤΟ – Θα απαντήσουμε και με πυρηνικά σε Βρετανία, Γαλλία

Medvedev: Η Ρωσία ετοιμάζεται για πυραυλικές επιθέσεις από το ΝΑΤΟ –  Θα απαντήσουμε και με πυρηνικά σε Βρετανία, Γαλλία
Συντριπτικά αντίποινα στις χώρες της Δύσης υπόσχεται ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας σε περίπτωση δυτικών πυραυλικών επιθέσεων σε ρωσικό έδαφος
Σχετικά Άρθρα
Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev δήλωσε ότι η Μόσχα προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας πυραυλικές επιθέσεις από χώρες του ΝΑΤΟ.
Μάλιστα ο στενός συνεργάτης του Ρώσου προέδρου δήλωσε ότι οι στρατιωτικές ασκήσεις, που έχουν προγραμματιστεί στη Ρωσία, έχουν στόχο την προετοιμασία απάντησης στις δυτικές επιθέσεις.
Θα δοκιμαστεί, είπε ο Medvedev, η απάντηση σε πιθανές επιθέσεις από δυτικούς πυραύλους - Storm Shadow και SCALP-EG - που δεν ελέγχονται από Ουκρανούς, αλλά από Βρετανούς και Γάλλους.
Η απάντηση σε πιθανές επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος δεν θα δοθεί μόνο στην Ουκρανία, είπε χαρακτηριστικά, υπονοώντας αντίποινα κατά στόχων σε Βρετανία και Γαλλία.
Ο Medvedev σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών David Cameron, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος του Κιέβου να χτυπήσει με βρετανικά όπλα στο ρωσικό έδαφος.
«Ωραίο! Αυτό είναι κρίμα, φίλε.
Τελικά, οι Storm Shadow/SCALP-EG δεν ελέγχεται από ηλίθιους με τα κεντητά πουκάμισα (σ.σ. ουκρανική ηγεσία) αλλά από τους Βρετανούς και τους Γάλλους.
Υπό ορισμένες συνθήκες, η απάντηση για αυτό δεν θα πετάξει μόνο για το Κίεβο.
Και όχι μόνο με συμβατικά εκρηκτικά, αλλά και με ...ειδικά πυρομαχικά και η εξάσκηση της απάντησης σε τέτοιες επιθέσεις είναι ο στόχος των προγραμματισμένων ασκήσεων», σημείωσε ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης