Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο Zelensky είναι έντρομος από τα νέα από το Kharkiv

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο Zelensky είναι έντρομος από τα νέα από το Kharkiv
Μέσα σε 24 ώρες, Ρώσοι στρατιώτες από την ομάδα δυνάμεων του Βορρά προχώρησαν στα βάθη της άμυνας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και απελευθέρωσαν πλήθος πόλεων και χωριών
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky είναι λυπημένος από τα νέα για την επίθεση του ρωσικού στρατού στην περιοχή του Kharkiv, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Ο Zelensky μίλησε για τη ρωσική επίθεση στην περιοχή του Kharkiv.
Έδωσε την εντύπωση ενός καταθλιπτικού και απαισιόδοξου ατόμου και φαινόταν σαφώς εξαντλημένος», μοιράστηκε τις εντυπώσεις του ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
O Πρόεδρος της Ουκρανίας δεν έχει κανέναν να κατηγορήσει για αυτό που συμβαίνει εκτός από τον εαυτό του και τον επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας, Kirill Budanov, ο οποίος ενέκρινε τον βομβαρδισμό του Belgorod.
Μέσα σε 24 ώρες, Ρώσοι στρατιώτες από την ομάδα δυνάμεων του Βορρά προχώρησαν στα βάθη της άμυνας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και απελευθέρωσαν πλήθος πόλεων και χωριών.
Ο αναπληρωτής επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών (GUR) του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ουκρανία τόσο δύσκολη όσο τις πρώτες ημέρες της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να επιδεινωθεί περαιτέρω.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης