Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προελαύνουν οι Ρώσοι στo Kharkiv της Ουκρανίας - Υπό ρωσικό έλεγχο μέρη της Vovchansk και η Buhruvatka

Προελαύνουν οι Ρώσοι στo Kharkiv της Ουκρανίας - Υπό ρωσικό έλεγχο μέρη της Vovchansk και η Buhruvatka
Οι οδομαχίες συνεχίζονται στην πόλη, αναφέρει το TASS
(upd) Το δυτικό και το βόρειο τμήμα της πόλης Vovchansk στην περιοχή Kharkiv της Ουκρανίας έχουν περιέλθει υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ο στρατός της Ουκρανίας δήλωσε ότι η κατάσταση στην πόλη Vovchansk είναι υπό έλεγχο, αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί σε νέες θέσεις κοντά στο χωριό Λουκιάντσι λόγω των σφοδρών ρωσικών αεροπορικών επιδρομών.
Οι οδομαχίες συνεχίζονται στην πόλη, αναφέρει το TASS.
Στην πολιορκημένη πόλη Vovchansk, στη βορειοανατολική Ουκρανία, τα στρατεύματα του Κιέβου έχουν εμπλακεί σε έντονες μάχες με τον ρωσικό στρατό.
Η πόλη, της οποίας ο προπολεμικός πληθυσμός των 17.000 κατοίκων είχε συρρικνωθεί σε μόλις 2.500 πριν η Ρωσία ανανεώσει την χερσαία επίθεσή της την περασμένη εβδομάδα, έχει αναδειχθεί σε σημείο εστίασης για τη Ρωσία.

Κατάληψη της πόλης Buhruvatka

Ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν επίσης την πόλη Buhruvatka στην περιοχή Kharkiv της Ουκρανίας, αναφέρει το υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το Reuters.
Ο ισχυρισμός αυτός έρχεται λίγες ώρες αφότου το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ανέφερε ότι το δυτικό και το βόρειο τμήμα της πόλης Vovchansk στην περιοχή Kharkiv της Ουκρανίας έπεσαν.

russia_1.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης