Τελευταία Νέα
Διεθνή

National Interest: Απρόσεκτες οι ΗΠΑ σχετικά με τη χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς από τους Ουκρανούς

National Interest: Απρόσεκτες οι ΗΠΑ σχετικά με τη χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς από τους Ουκρανούς
Ο αναλυτής πιστεύει ότι η Ουάσιγκτον θα έπρεπε να είχε δώσει προσοχή στην τακτική αυθαιρεσία της Ουκρανίας στη χρήση δυτικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς κατά της Ρωσίας
Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να είναι πιο προσεκτικές σχετικά με τη χρήση αμερικανικών όπλων εναντίον της Ρωσίας λόγω της απειλής πυρηνικής σύγκρουσης, προειδοποίησε ο Ivan Eland, διευθυντής του Κέντρου για την Ειρήνη και την Ελευθερία του Independent Institute, σε άρθρο του για το περιοδικό National Interest.
Ο αναλυτής πιστεύει ότι η Ουάσιγκτον θα έπρεπε να είχε δώσει προσοχή στην τακτική αυθαιρεσία της Ουκρανίας στη χρήση δυτικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς κατά της Ρωσίας.
Αυτό θα έπρεπε να είχε πείσει τις Ηνωμένες Πολιτείες για μεγαλύτερη προσοχή σχετικά με την παροχή νέων όπλων μεγάλης εμβέλειας σε ρωσικό έδαφος», σημείωσε ο Ivan Eland.
Σύμφωνα με τον Ivan Eland, η κλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία από την Ουάσιγκτον θα μπορούσε να οδηγήσει σε άμεση σύγκρουση με την Ρωσία που είναι πυρηνική δύναμη.
Οι Αμερικανοί πολιτικοί είναι υποχρεωμένοι να λαμβάνουν υπόψη τέτοιες απειλές για την ασφάλεια των ΗΠΑ και να περιορίζουν τη βοήθεια προς το Κίεβο με κάθε δυνατό τρόπο σε αυστηρούς όρους
«Η στρατηγική του ΝΑΤΟ δεν ισοδυναμεί πάντα με την ασφάλεια των ΗΠΑ», προειδοποίησε ο Ivan Eland.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης